2777
2789
عنوان

اولین تاپیکم مبببببارک!

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 90 پست
😂😂😂😂😂😂  موندم چطور تایید شده 😆😆😆😆

من نظر کرده م 

وقتی دکمه تاییدو میزدم از جانب خدا نی نی یارا روشون و کردم اونور

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان عزیزمی تو عشقم 😍😍😍😍😘😘😘😘 بشین بشین تو قلبم 😍😘😘😘 رو چشم ننه شرمنده     ...

بفرس دورت بگردم

بینم هنر دخمرمون چجوریه😍😜😙😙

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نه نه نه من دولوغ گفتم (حالا شام چی داری بیایم) طرع ایجاد رعب و وحشت فامیل شوعر😁

من ی بار ب یکی گفتم خواهر شوهرتم باور کرد ی تاپیکم زد صدام کرد😐😂از اون موقع ندیدمش😂😂😂😂😂😂

نظر کرده های قبل تو سوتفاهم بود 😆😆😂

من خودمم سوتفاهمم ننه😆

استارترمن که رفتم امابدون خوابوازچشام گرفتی امشب😢😢😢 چرامنونمیشناسی😠الان قطع دسترسیت میکنم😎😜

عزیزم 😙 حالا فکر میکنم شاید یادم اومدی😀

خدایا میشه دخترم و پسرم‌رو بهم برگردونی؟! خیلی دلتنگشونم☹