2777
2789
عنوان

قرص ال دی و اشتباه خوردم چیکارکنم

299 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقت تون بخیر ببخشید واضح حرف میزنم ولی خب سنم کمه ۱۹ سالمه تازه ازدواج کردم شماهم مثل خواهرهای من کمکم کنیدمن خواهرندارم

من دیروز با شوهرم رابطه که داشتیم متاسفانه شوهرمن از کاندوم خوشش نمیاد و استفاده نمیکنه دومین رابطه مون میشه که من دیگه رابطه داشتم شوهرم موقع ارضاشدنش مایع منی شو داخل من نریخت و بیرون ریخت ولی خب من میترسیدم گفتم شاید داخل ریخته شده باشه رفتم داروخونه گفتم قرص اورژانسی بده برای جلوگیری ال دی داد روش نوشته بود ۸ تا بخور و اینا من خب گفتم داخل ریخته نشده دوتا خوردم از حالت تهوع تاصبح مردم و زنده شدم الان زدم گوگل اصلا ال دی برای پریوده درسته؟من چیکارکنم الان?

روش جلوگیری بدون خطر بم معرفی میکنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم به شوهرت اصرار کن کاندوم بذاره 

چوم اون قرص ها ضررهای خودشو داره

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بی خطر که خب نیی اصلاهمشون عوارض دارهولی طبیعی جلوگیری کنیدببخشید واضح میگم ی پنج ثانیه زودتر بکشه ب ...

الانم همون کار و میکنه ولی من میترسم وقتی داخل بوده. قطره ای ازش نرفته باشه نفهمیده باشه