2777
2789
عنوان

فالوور دختر

122 بازدید | 15 پست

سلام دوستان روز همگی بخیر. دوست دارم نظراتتون رو درباره موضوعی که میگم بگید. من ی دختر ۲۴ ساله هستم که با ی اقا پسر ۳۰ ساله اشنا شدم. ما ۳ ماه باهم بودیم و من از ماه پیش به ایشون گفتم لطفا فالورهای اینستاگرامت رو کم کن. حالا چرا؟ چون تو فالوراشون چند تا دختر دیدم که اصلا درست حسابی نبودن( امیدوارم متوجه منظورم شید) و ایشون گفتن نه، اونا ک کاری ب من ندارن واسه خودشون هستن اونجا دیگه. و البته قبلا ب من گفتن که باشه چشم انجام میدم. ولی دیشب ب من گفتن تو اگر بزاری بری من چی کنم که اینارو انفالو کردم؟ خلاصه منم چون برام این قضبه مهمه کات کردم و ایشون گفت تو ب من شک داشتی، وگرنه سر چنین موضوعی نمیرفتی. و گفتن تو ۶سال از من کوچیکتری نمیتونی برای من بزرگتری کنی و امر و نهی کنی.و ناگفته نماند ایشون گفت من ی رابطه جدی میخوام نه سرگرمی. ولی زیر تمامی حرفاش زد. ب نظرتون کار درستی کردم یا عجله کردم؟ موضوع فالور واسه من ی جورایی خط قرمزه. چون نظرم اینه وقتی پسری چنین دخترایی فالو داره، سلیقه اش مشخصه دیگه. در حالی که من ی دختر خوب و ساده ام.

صددزصدددد کار درستی کردی 

با دلیلی که اوردن با همونا هم حرف میزده و تمام

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اول گفته باشه 

بعد گفته اگه تو بری فلان

پس کار درستی کردی افرین🙋🏻‍♀️

ولی از اون اول نباید خیلی گیر بدین به پارتنرتون 

چون زنی ک همیشه درحال گیر دادنه اصلا جذاب نیست💜

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

کار درستی کردی 

خودش هم یجورایی به زبون آورده دیگه نه تنها قصدش جدی نیست بلکه اون دخترا هم تو آب نمک ان 

تو اینستا یه کلیپ دیدم جالب بود می‌گفت :کی میگیره جامو ؟همون خرابایی که گفتم انفالو کن گفتی اینا با من چیکار دارن😅

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

کار درستی کردی یاد مال خودم افتادم ک سر چارتا دختر منو بلاک کرد بیشرف

اتفاقا اخرسر از اینستا که انفالوش کردم خودشو، گرفت منو بلاک کرد گفت ی روزی تو حسرت نداشتن من میسوزی

اتفاقا اخرسر از اینستا که انفالوش کردم خودشو، گرفت منو بلاک کرد گفت ی روزی تو حسرت نداشتن من میسوزی

غلط میکنه بی پدر

من سه سال طرف تو کف من بود

بش گفتم من وابسته بشم بدبخت میشم نمیخوام رل بزنم انقددددد شیرین زبونی کرد م رل زدم آخرش ی سال باهاش بودن وابسته شدم اعتماد کردم چیکار کرد بنظرت؟

پیجش شد صد کا فالوور پولدار شد منو گذاشت رفت😐

هیچ دختری رو هم انفالو نکرد منو بلاک کرد 

ب منم گفتم حسرت ب دل میمونی 

منم فقط سر این داغون شدم م چرا ب اون آدم اعتماد کردم

مرسی از نظرت عزیزم❤️واقعا درست گفته🤣👏

قربونت گلم ❤️

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

غلط میکنه بی پدرمن سه سال طرف تو کف من بودبش گفتم من وابسته بشم بدبخت میشم نمیخوام رل بزنم انقددددد ...

عزیزم چقدر بد، واقعا من که دگ ب کسی اعتماد ندارم. برام سخته اعتماد کنم ب پسرا. خیلی روابط چرت شده💔