2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که پدر و مادر دارن

129 بازدید | 10 پست

دخترا قدر پدر و مادر و خانوادتون رو بدونید

من نه پدر دارم نه مادر

با اینکه زیبام تحصیل کرده کارمندم ولی نمیتونم ازدواج کنم چون هزارتا تصمیم گیرنده داری و یه دلسوز ندازی

خواهر برادرام وقتی پدر و مادرم قید حیات بودن ازدواج کردن 

من الان 35سالمه هنوز مجردم

بچه ها تو رو خدا برا من یتیم دعا کنید ازدواجم درست بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حال اونایی که پدر خوب دارن با پدر ندارن

پدر بد نداشتید مثلم بدونید چقد ظالم و چقد آزارمون میده

پدرم کتکمون میزنه و بد دل و خسیس و بد اخلاق و..

پدرم ب زور من و خواهرم شوهرم داد بدبختمون کرد ...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم انشالله خدا خودش هواتو داشته باشه انشالله به زودی با یکی که از همه نظر عالیه ازدواج کنی خدا بز ...

داره میشه 4سال که منتظرم کارم درست بشه گیر ی داداش احمق و خانواده بیشعور طرف مقابلم افتادم و کارام درست نمیشن پیر شدیم

عزیزم حسرت نخور من دقیقا پاسوز عقده های مادرم شدم. تمام خواستگارام و رد میکرد میگفت اول کوچکترا ازدواج کنن تو هم وظیفته به کارهاشون و کارهای ما رسیدگی کنی، بعدا هم گفت نمیزارم با کسی که بچه داره ازدواج کنی. خواستگارام همه دکترا ، دکتر، دیپلمات. الان که پیرم کرده هر روز زنگ میزنه تحقیرم میکنه. عقده های بچگیش و سر من خالی میکنی. خوش به حال اونایی که پدر مادر عاقل دارننه هر پدر مادری

عزیزم حسرت نخور من دقیقا پاسوز عقده های مادرم شدم. تمام خواستگارام و رد میکرد میگفت اول کوچکترا ازدو ...

منم پاسوز خانوادم شدم 

پدرم خودشو کشت اسم ننگش موند رو پیشونی ما 

مادرمم سالهای سال فلج بود من ازش نگهداری میکردم از نوجوانی و جوانی هیچی نفهمیدم

داره میشه 4سال که منتظرم کارم درست بشه گیر ی داداش احمق و خانواده بیشعور طرف مقابلم افتادم و کارام د ...

از ته دلم برات دعا کردم عزیزم انشالله هرچی به خیر و مصلحته خودته همون برات پیش بیاد