2777
2789
عنوان

تجربه ی من ازآی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 18 پست

دوباره دوسه روزبعدیه تست دیگه زدم که اولش یه خط افتاد منم ناراحت تست روگذاشتم کناروای بعدیه ساعت که خاستم بندازمش دیدم یه هاله ی کم رنگم افتاده ولی تونت زده بودبعدازپنج دقیقه دیگه جواب درست نیست ومنم دوباره ناامیدشدم اینم بگم هیچ علائمی نداشتم هیچی یعنی باقبلم هیچ فرقی نکرده بودم  شب خواهرم اومدخونمون ومجبورم کرددوباره تست بزنم وایندفعه هم اول یه خط پررنگ وبعدازپنج دقیقه یه هاله ی کم رنگ هم افتاد وهی خواهرم میگفت من مطمئنم بارداری فقط زوده ومشخص نیست خلاصه روزهفدهم تست زدم واینباربلافاصله دوخط افتادورفتم برای ازمایش بتا وعددبتاروشش هزاربود

ودکتربرام سونوانجام دادومشخص شدکه هردوانتقال مثبت شده ولی قلبشون تشکیل نشده بود کلی حس مختلف باهم داشتم هم خوشحال بودم هم نگران بودم که چطورمیخام دوتابچه روباهم بزرگ کنم ولی لبخندازرولبم پاک نمیشدولی متاسفانه توسونوی هفته ی هشتم فقط قلب یکی ازجنین هاتشکیل شدواون یکی قلبش تشکیل نشدودکترگفت وقتی جنین چهارپنج ماهه بشه اون کیسه خودش دفع میشه ومشکلی پیش نمیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.