2777
2789
عنوان

خانوما هفته13هستم جفتم پایین بود سونو واژینال شدم بخاطر سرویکس

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
نمیدونستم خانم باردار رو هم سونو واژینال میکنن 😶یه بار انجام دادم یه حس آزار دهنده داشت

گفتم چند ماه رابطه نزاشتم از این میترسم انجام ند گفت این دقیق نمیشه

متخصص پریناتولوژی بود دکترم خودش انجام داد خیر سرش گفت چیزی نمیشع با وجود جفت پایین انجام داد گفتم چ ...

توبارداری سونوواژینال قبول نکن عزیزم دورازجونت جنین سقط میشه استراحت کن وداروهات استفاده کن ان شالله چیزی نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توبارداری سونوواژینال قبول نکن عزیزم دورازجونت جنین سقط میشه استراحت کن وداروهات استفاده کن ان شالله ...

دیگه مگه ممکنع بزارم این بخیر بگذره تموم میکنم خداازش نگذره ارزو بهزادیان تو سعادت اباد

متخصص پریناتولوژی بود دکترم خودش انجام داد خیر سرش گفت چیزی نمیشع با وجود جفت پایین انجام داد گفتم چ ...

واسشون مهم نیستش که اینجا بم گفتن زیر ۱۰۰۰ بتا اصلا ساک حاملگی دیده نمیش۶ چرا فرستادنت  مام به اونا اعتماد میکنیم مثلا متخصصن 

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

واسشون مهم نیستش که اینجا بم گفتن زیر ۱۰۰۰ بتا اصلا ساک حاملگی دیده نمیش۶ چرا فرستادنت مام به اونا ...

اره بخدا تو انتی سرویکسم گفت احتمالا پایین شکمی 30زده بود منم باکلی تحقیق تبلیغ دروغ لعنتی ها رفتم اولین چیز گفت سونو شکمی گفتم اخ زد جفت پایبن گفت چیزی نمیشه اعتماد کن اینم از شرایط دیشب برام کابوس شد

بتازیر۱۰۰۰چیزی نشون نمیده عزیزم صبرکن۲هفته دیگ بتابده بعدبروسونومنم همینجوری شدم بتام رفت بالاهزارگف ...

با حرفت اروم شدم بخدا مردیم منو شوهرم از استرس نمیدونم چرا دکتر نفهمید که زیر خزار نشون نمیده تو چند ساعت هم سونو دادم هم بتا هم سونو واژینال  اخرشم هیچی نمیرم تا اخر ماه توکل بخدا زیر شکمم درد و گرفتگی هست بنظرتون طبیعیه پامم بخاطر سیاتیک درد میکنه بارداریه دومم هستش شما بعد چند وقت سونو نشون داد ؟

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اره بخدا تو انتی سرویکسم گفت احتمالا پایین شکمی 30زده بود منم باکلی تحقیق تبلیغ دروغ لعنتی ها رفتم ا ...

میگن خود سونو واژینال باعث سقط میشه اخه چرا جون مردم براشون مهم نیست. انشالله بچتون سالم باشه عزیزم ولی دیگه نزار اینکارو بکنن 

با حرفت اروم شدم بخدا مردیم منو شوهرم از استرس نمیدونم چرا دکتر نفهمید که زیر خزار نشون نمیده تو چند ...

من هرچی بیبی چک میزدم همه منفی رفتم ازمایش دادم مثبت شدچندروزبعدرفتم بازم مثبت شدطبق پریودیم۱۰هفته میشدم رفتم سونوگفت هیچی نیست مطمعنی بارداری گفتم ۲بارازمایش دادم گفت پ نمیشه ک باردارنباشین چون۲بارخطانمیشه برو تست بتابده اول۶۰۰بودبعدش شد۱۴۰۰رفتم دکترگفت کیسه تشکیل شده حالالقاح دیرانجام شده بودطبق سونومن۴هفته ام بود

۲هفته بعدش ک رفتم قلبشم تشکیل شده بودوالان۸ماهه باردارم عزیزم شماهم نگران نباش احتمالالقاح دیرصورت گ ...

ممنونم از جوابتون🙂