گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 4935 عنوان موهای شقیقه امو با ژیلت زدم 99 بازدید | 8 پست شقیقه هام موهاش کرکی بود،با ژیلت زدم ،چون صورتم و گردنمو اگ موهای کرکی داشت با ژیلت زدم ضخیم شدبنظرتون بد در نمیاد؟تجربه ای دارید؟ تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه) 1403/09/20 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 4935 من که سیبیلامو همیشه میزنم تیغ تیغی درمیاد دیگه یاعلییتیغ تیغی نشه😆 تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 9820 تجربه ثابت کرده اونجایی که بخوای موهاش زیاد بشه کچل میشه واونجایی که میگی بزنم چیزی نمیشه به ضخامت سیبیل آقایون میشه🤦♀️🤦♀️🤦♀️ چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
سانتاماریاانابلا عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 15423 یاعلییتیغ تیغی نشه😆 نه خب چون سرش رفته اینجوری درمیاد،دفعه بعدی موم یا بند بنداز
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7476 من گاهی اوقات کرکی ها واونایی که با بندگرفته نمیشن باتیغ میزنم
گماله۲۰ عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 3469 اتفاقا بهش فک کرده بودم میگم نکنه موی یه قسمتی از سر تیغ بندازم پر تر شه😂
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 4935 اتفاقا بهش فک کرده بودم میگم نکنه موی یه قسمتی از سر تیغ بندازم پر تر شه😂 😂😂😂😂😂😂😂 تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 4935 تجربه ثابت کرده اونجایی که بخوای موهاش زیاد بشه کچل میشه واونجایی که میگی بزنم چیزی نمیشه به ضخامت س ... وای😆 تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)