2777
2789
عنوان

رفتار زشت دوستم تو خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 23 پست
خب تو که میدونستی تولدشه بهتر بود دست خالی نریمنم یکی سورپرایز کنه خیلی خوشحال میشم

من دوس ندارم جلو بقیه کادو‌بدم کسی معذب بشه چون اصلا مهمونی به مناسبت تولد نبود دورهمی مثل همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کی گفتم تولدش بوده ک مهمونی گرفتهبغیر من مهمونای دیگ هم بودن اونا هم همینجوری اومده بودن اصلا مهم ...

وقتی خودش هدیه نمیخره و گفته نخرید یعنی این چیزا براش مهم نیست حالا چون اون بنده خدا هدیه آورده دیگه مثلا خواسته درست درمون تشکر کنه نه اینکه فرو کنه توی چشم تو که چرا نیاوردی ،  به نظرم جفتتون جای ناراحتی ندارید 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بعضیا تعارفی هستن که خیلی ازشون بدم میاد 😅 البته یه حورایی هم حق میدم بهت اخه گفته بی هیچکسی نگو ول ...

ن اون دوستمونم زودتر رفته بود گفت ک گفتم کسی معذب نشه

حرف من اینه من ک بهت میگم چطور دستخالی بیام معذبم میگی ول کن وقت نیس بخری دفه دیگ برام بخر منم میگم باشه

حالا دیگ چیه هردفه همش میگی هدیه هدیه 

وقتی خودش هدیه نمیخره و گفته نخرید یعنی این چیزا براش مهم نیست حالا چون اون بنده خدا هدیه آورده دیگه ...

فردا زنگ بزنه تشکر کنه 

لازم نیود انقد هدیه هدیه کنه

خودشم تولد من باشه میادو میره به روی خودش نمیاره اما من قبلش بش کفتم هدیت محفوظه گف ن الان نیاری فقط زودتر بیا تا دفه بعد

ن اون دوستمونم زودتر رفته بود گفت ک گفتم کسی معذب نشهحرف من اینه من ک بهت میگم چطور دستخالی بیام معذ ...

اها ببین کار دوستتون درست بوده نمیشه که بگیش هدیه برات بخرم بگه اره بخر درستش اینه که بگه نه نمیخواد بخری و کار اشتباهش این بود که هی تکرار کرد هدیه میخواد اگه دو‌ الی سه بار میگفت باز اشکالی نداشت

اشکالی نداره تحربه شد هر وقت هرمناسبتی  رفتید دست پر برید 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

اها ببین کار دوستتون درست بوده نمیشه که بگیش هدیه برات بخرم بگه اره بخر درستش اینه که بگه نه نمیخواد ...

عزیزم من هر جا برم مهمونی دست پر میرم چ تولد باشه چ نباشه

الانم ک رفتم یه روغن گرفتم دستم بردم

اصلا مناسبت نبود یه. دورهمی ساده بود 

ما باهم این حرفا رو نداریم خودشم میدونس وقت نیس هدیه بخرم گف فقط بیا دفه بعد بخر

سال گذشته هم من بش هدیه دادم باز بهم چیزی نداد

ولی من توقع داتشم دیگ وقتی میگ کسی نفهمه پس انقد هدیه هدیه نکنه

عزیزم من هر جا برم مهمونی دست پر میرم چ تولد باشه چ نباشهالانم ک رفتم یه روغن گرفتم دستم بردماصلا من ...

اها پس در این صورت حق با شماست کاملا

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

حالا درسته که باید تولد رو کادو برد، اما وقتی واقعا وقت نبوده و اونطور بهت گفته درست نیست اینقدر مثه بچه ها حرفشو عوض کنه، تو خودتو ناراحت نکن عزیزم همه آدما که به بلوغ فکری نرسیدن