2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره 😔

2448 بازدید | 112 پست

این تایپک از زبان دوستمه ...

11 ماهه ک عقد کردم و قراره اسفند عروسی کنم اما شوهرم دوسم نداره اصلا بهم ابراز علاقه نمیکنه . بهشم ک میگم میگه همینه که هست نمیخوای ب سلامت . وقتی هم میگم میخوام ازت جدا شم میگه شوخی کردم دوست دارم 

همش با رفیقاشه 

امروز دستشو گرفتم بهم گفت ب من دست نزن خوشم نمیاد .😔ب هر کی هم میگم کمکم کنه ک باهاش حرف بزنن میگن بعد از ازدواج درست میشه .

من افسرده شدم دیگه مث قبل شاد نیستم . منو جای نمیلرا بهش میگم بیا باهم بریگ بیرون تفریح میگه خوشم نمیاد با زن برم بیرون 😔😔😔 بخوامم طلاق بگیرم مامانم نمیزاره میگه محیط کوچیکه ابرومون میره دیگه خسته شدم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بايه كي رفيقه كه اونو دوس نداره من اينجوري ديدم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

متنفرم از این افکار سنتی 

بعد از ازدواج درست میشه

طلاق نگیر آبرومون میره 

وای از این جهان سوم 😬

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

بهتره برید مشاوره اگ اوکی نشد طلاق بگیر...هیچوقت نمیشه بااجبارباکسی که ادم ودوس نداره بمونی..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
متنفرم از این افکار سنتی  بعد از ازدواج درست میشه طلاق نگیر آبرومون میره  وای از این جه ...

والا... دخترشون مهم تره تاحرف های بیخوده مردم-_-

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!