2777
2789

بچه هام پونزده ماهه ن تازه مریضیشون خوب شده بود نمیدونم گازو چجوری روشن کنم کبریت یا فندک هم ندارم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلاب بروتون بچه هامم مشکل گوارشی دارن آب گرم قطع😐😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

گاون گاو.دیروزم برق ما رفته بود برقم میره الحمدالله اینترنتم میره بچه ام کلاس انلاین داشت‌.منکه شبانه روز فقط میگم خدا لعنتشون کنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ما ام بخاری برقی داریم فقطپریشب هی برقا میرفت😐

چه گیری افتادیم 

با این وضعیت باید بریم هیزم جمع کنیم گوشه خونه شومینه بزاریم یا بریم ذغال بخریم و کرسی بزاریم ..... یکی از آشناهای ما یک چادر مسافرتی گذاشته و هر وقت برق میره بچه هاش را میبره اون تو تا کمتر سردشون بشه .

با این وضعیت باید بریم هیزم جمع کنیم گوشه خونه شومینه بزاریم یا بریم ذغال بخریم و کرسی بزاریم ..... ...

چه گبری افتادیم بخدا آب فلاکس داره تموم میشه بچه هام شیرخشکین رفتم از همسایه روبرویی کبریت گرفتم گاز روشن کردم ولی یکی از بچه هام خیلی نق نقو نمیذاره مای بیبیشو با دستمال مرطوب عوض کنم

الان که زمستونه ببین تابستون چی میشه

تابستون که بدتره