2777
2789
عنوان

دنبال غول چراغ جادو هستی

119 بازدید | 12 پست

به دختران خود یاد دهید؛ قبل از ازدواج به آرزوهایشان برسند،

مردان غول چراغ جادو نیستند...

✍ برتراند راسل

این جمله اشاره به همون داستانی قدیمی خودمون داره که شاهزاده ای سوار بر اسب سفید میاد و دست ما رامی گیره ومیبره به سر زمین خوشبختی

با این انتظار بزرگ میشیم و ازدواج می کنیم ودائم منتظر هستیم طرف مقابل یکی یکی، انتظارات مارا بر آورده کنه در حالی که همسر ماهم یه فرد معمولی هست با هزاران دغدغه، نیاز و مشکلات خاص خودش و قرار نیست تمام خلا های ما را پر کنه.

من به شوهرم میگم تو غول چراغ جادوی منی😃

اونم کِیف میکنه🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من که بود😁

خداروشکر🥹😁

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پسری ک پول نداره و نمیتونه از پس مخارج بربیاد چرا باید اصلا ازدواج کنه؟ هر دختری میخاد راحت باشه این حکم عقله

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

نمیگم پرتوقع باشیم ولی آدما ازدواج میکنن که خلاهاشون پر بشه خلأهای عاطفی، روحی،معنوی

منظور توقع بیش از حده حرف شما یعنی کامل شدن کنار نیمه گم شده که اون باید جزو ثمرات ازدواج باشه

منظور توقع بیش از حده حرف شما یعنی کامل شدن کنار نیمه گم شده که اون باید جزو ثمرات ازدواج باشه

خب چرا دقیقا همینو ننوشتی 

چیزی که گذاشتی اوج زن ستیزیه

یعنی یه زن بعد ازدواج دیگه نباید آرزو داشته باشه!؟ 

خب چرا دقیقا همینو ننوشتی چیزی که گذاشتی اوج زن ستیزیهیعنی یه زن بعد ازدواج دیگه نباید آرزو داشته با ...

چرا جنایی میکنید این حرف از ی روانشناسه 

عزیزم نگفتم خانومها نباید از همسرشون خواسته داشته باشند 

آرزو و غول چراغ جادو منظور خاستهای نامعقولی هست که درحد توان غوله نه ی آدم

تو کدوم کتاب راسل اومده این متن؟

چرا وقتی ی نفر میخواد ی متن آموزنده هم بزار بعضی فقط مخالفت میکنن 

والا من روانشناسی خوندم اما همه کتابهای روانشناسی و نه 

میتونی بزنید توی گوگل که جمله مردها غول چراغ جادو نیستن از کیه چون جمله معروفیه

چرا وقتی ی نفر میخواد ی متن آموزنده هم بزار بعضی فقط مخالفت میکنن والا من روانشناسی خوندم اما همه کت ...

چون به عنوان روانشناس داری مطالب زرد رو باز نشر میکنی 

جمله معروف دلیل بر درست بودنش نیست.... هزاران جمله روزانه از کوروش تو فضای مجازی نشر داده میشه در صورتی که هیچ منبعی نداره  جز همون اینترنت 

مثل همین که شما گذاشتی... 

برای اینکه به بقیه بقبولونن درسته اسم یه آدم بزرگو کنارش میارم.... در صورتی که شاید اینطور نباشه... 

قدرت تحلیل به واسطه فضای مجازی از ما گرفته شده همه یه طور فک میکنیم و یه سری چیزارو درست و غلط میدونیم  و مث طوطی شدیم 

مث الان که شما 100درصد مطمئنید این متن درسته و کوتاهم نمی‌آید