2777
2789

چرا ۹۵٪خانومایی که شاغلن اینطورن؟

مخصوصا منشی ها یا پذیرش

انقد اعصابم خراب شده

صبح رفتم نوبت بگیرم اطفال پذیرش خانوم بود

بهم گفت با گوشی باید بگیری

رفتم تو سایتش دیدم نوبتا پره تو سایت

بهش گفتم نوبتا پره

گفت برا فردا بگیر!گفتم بچمو امروز باید ببینه اطفال

گفت اگه نوبت امروز میخوای که باید از خودم بگیری!😐گفتم خب پس نوبت آخر رو بده!

گفت نه برو یه ساعت دیگه بیا!!

گفتم خب چه فرقی میکنه الان نوبتو بدی یا یه ساعت دیگه!نه که فکر کنید نوبت نداشتا نوبت داشت زورش میومد نوبت بده!بهش گفتم ببین من نوزاد دارم خونس سخته باز برم خونه یه ساعت دیگه بیام نوبت بدی باز برگردم خونه یه ساعت دیگه بیام بچه بزرگمو بیارم!اصلا انگار روانی بود خوشش میومد مردمو اذیت کنه😑

هر جا میبینم خانومی مسئول چیزیه میدونم قراره کارم انجام نشه از بس عقده ای هستن یه عده

حالا به همه شاغلا بر نخوره این تجربه منه

تجربه شما چیه

خانم و آقا نداره

ممکنه بعضی از افراد اینطور باشن و رفتار غیرحرفه‌ای داشته باشید تو محیط کار متاسفانه.

شما با ۹۵ درصد خانم های شاغل ارتباط داشتید که این آمار دقیق رو دارید؟!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا نمیدونم خانما چرا انقد به هم دیگه حسودی میکنن 

آقایون بیشتر با آدم راه میان ، این واقعا تاسف باره برا ما خانما 

البته چون از قدیم مادرها به دخترهای خودشون سخت میگرفتن و این چرخه معیوب تا الان ادامه داره و یه زن پسرش رو پراهمیت تر میبینه تا دخترش 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خانم و آقا ندارهممکنه بعضی از افراد اینطور باشن و رفتار غیرحرفه‌ای داشته باشید تو محیط کار متاسفانه. ...

چون دو تا بچه دارم انقد رفتم دکتر دیدم چقددد منشی های خانوم اذیت میکنن

یا پذیرش بیمارستان

الان دارم فکر میکنم میبینم دو تا منشی خانوم فقط رفتارشون مثل ادم بوده و کار رو انجام دادن!

آره. اکثرا. ساعت کار طولانی. حجم کار بالا . حقوق خییییییییییییییییییییییییییلی کم. پر میشه از خشم. ب ...

اینجاهایی که من رفتم واقعا شلوغ نبود

کلینیک شهرک بودن

ساعت کارشونم مثل بقیس حقوقشونم نفتی هستن واقعا خوبه درامدشون

ولی نمیدونم چرا انقد خون به جیگر مردم میکنن😤

چون دو تا بچه دارم انقد رفتم دکتر دیدم چقددد منشی های خانوم اذیت میکننیا پذیرش بیمارستانالان دارم فک ...

صحبت شما درسته و تو برخورد هایی که داشتید اینطور بوده.

اما نمیشه این برخورد ها رو به یک جنس نسبت داد.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من شوهرپو میفرستم همه جا وقتی منشی خانومهقشنگ دولا راست مبشن جوابشو میدن

شوهر بیچارم شبکار بود گفت کنار نوزادمون دراز میکشه که من برم برا بچه بزرگه نوبت بگیرم بعد ببرمش

که اینم اینطور شد

حالا باید با یه نوزاد تو بغل شب پاشم برم مطب بشینم تو نوبت!بخدا نوبت داشت نداد خانومه☹️انگار چیزی ازش کم میشه نوبت بده

شوهر بیچارم شبکار بود گفت کنار نوزادمون دراز میکشه که من برم برا بچه بزرگه نوبت بگیرم بعد ببرمشکه ای ...

شوهرتو بفرست دفعه های بعد

بعدم نوزادتو نبری قاطی مریضا

بیرون دم در وایسا

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

من ک کلا از زن و مرد جماعت متنفرم زنا رو هم‌دوست دارم دست و پاشونو ببندم تا میخورن کتک بزنم

بخدا یه رفتاری کرد یعنی مخم داشت سوت میکشید انقد دوس داشتم یه چیزی بگم بهش بعد بیام بیرون ولی انقد جلو خودمو گرفتم چیزی نگم

همه که اینجوری نیستن.داریم ادمای مسئولیت پذیر و خوبولی خوب بله از این موارد تا دلت بخواد با جنسیت خا ...

من که نگفتم همه

تجربه خودمو گفتم که با خانوما سر و کار دارم ۹۵ درصد مواقع کارم راه نمیفته