2777
2789
عنوان

حماقت من از همه شما نی نی سایتیها بیشتر بوده بخونید عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسان عاقل از تجربه دیگران درس میگیره منتها بیشتر ما انسانها دوست داریم خودمون تجربه کنیم و توجیحمون اینه که تو بلد نبودی ومن بلدم و اینطوری میشه همیشه همه اینها به دست انسانهای مختلف باز تکرار میشه 

آره خداروشکر من خواستم بگم که یکی بخونه شاید براش تلنگر بخوره بفهمه خودش خودش خودش مهمه

خدا رو صد مرتبه شکر،دیگه بیخیالشون بسپرشون به خدا....کار خوبی کردی گفتی،منم خیلی حماقت کردم که مقصرش خودم بودم.جوری سوارم شدن که روحی داغونم.ولی چند روزه تصمیم گرفتم عوض شم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

الحمدلله خوب شدی وسایت بالاسربچه هاته یه خانمه هم انقدر مادرشوهر و...اذیتش کردن وجواب نداد الان ام اس گرفته و شوهرش بهش نگفته جواب ازمایش رو .غم وغصه میشه بیماری های صعب العلاج .ما باید از دیگران غصه به دل نذاریم واز هیچ کس نترسیم و جواب بدیم به جهنم که فتنه بشه .ودوری از ادمای سمی خیلی واجبه

خیلی صبور بودی الان میفهمم جاری کوچکه من چرا سر هرچی جواب همه رو میده، وای جاری کوچکه من بزرگتر کوچک ...

جواب بده بعضی وقتها سکوت کن معنادار میدونی باید جرات نزدیک شدن بهت نداشته باشن سیاست زنانه خیلی خوبه یاد بگیر من بلد نبودم انقدر اشتباه کردم یه کتاب میشه نوشت

نباش کلاس برو خانم گنجی طحان دکتر یاوری دکتر شیری همین جا گلبوته و آرمتیس بخون

نمیتونم برم چه کتابهایی بخونم خوبه؟؟ 

ناشناس من🫀🦋 https://daigo.ir/secret/4766024875    آدونتاس کلمه ایرلندیِ و به معنای احساس بی قراری و ناامنی به خاطر آدم‌ها و مکان‌های غریبه و ناآشنا🙂❤️‍🩹.

خیلی صبور بودی الان میفهمم جاری کوچکه من چرا سر هرچی جواب همه رو میده، وای جاری کوچکه من بزرگتر کوچک ...

کاش منم مثل جاریت بودم🥲💔

ناشناس من🫀🦋 https://daigo.ir/secret/4766024875    آدونتاس کلمه ایرلندیِ و به معنای احساس بی قراری و ناامنی به خاطر آدم‌ها و مکان‌های غریبه و ناآشنا🙂❤️‍🩹.

الحمدلله خوب شدی وسایت بالاسربچه هاته یه خانمه هم انقدر مادرشوهر و...اذیتش کردن وجواب نداد الان ام ا ...

آره استرس و حرف مونده تو دل همش میشه مریضی تو رو خدا نذارید نشخوار ذهنی براتون بمونه .... من بارها قلبم تکه تکه شد از حرف هاشون من بچه پنج ماه سقط کردم خواهرش وهرم زن زد به شوهرم که ببین چه مشکلی داره خودت باهاش بری تو با دکتر حرف بزنی اون دروغ ببهت میگه یعنی اینا پاک نمیشه من بارها مشار رفتم الان یکم بهترم روحی و بازم بعضی وقتها دل میگیره امروز یاداور سقطم بمودم تو دلم پسرم اسمش میخواستم بذارم بهراد بعد سقط تو بیمارستان هیچ کس نیومد بجز مامانم همسرمم رفت اسباب کشی خواهرش چقدر رنج کشیدم .... بعدشم خانواده شوهرم قهر کردن چرا بچش سقط شده فکرشو بکن ........

آنلاین هست عزیزم

دوره هاش کجاست؟