2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4210 بازدید | 157 پست

گوشی شوهرت چیه اگه سامسونگ باشه سطل آشغال پیام داره چک کن

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

اگه قصد جدایی نداری به روش نیار تاتوشو درآر ببین زنه کیه

اگه داستان زندگی منو بدونید میفهمید ک هیچ جوره راه جدایی ندارم خودمم دوس دارم یکم صبر کنم مدرک جم کنم مثلا الان وارد حسابش شدم ولی من چجور تحمل کنم این مدت من عاشقانه دوسش داشتم قلبم داره درد میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چتی ندیدم پاک کرده رفتم شماره زن زنه رو توی گوشیم زدم عکس پروفایلش برام نیاورد ولی تو گوشی همسرم می‌ ...

پس صبرکن خیلی توجه نسبت ب گوشی شوهرت نشون نده ک رمزشو عوض کنه کم کم اعتماد کرد بهت و دید بی توجهی ببین چ خبره الان هیچی نگو

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ازشماره زنه و چتاشون شات بگیر واسه خودت بفرس بعد پاک کن ک شوهرت نبینه حتما

شمارشو برداشتم ولی وارد حساب کاربریش شدم زنه بلاکش کرده احتمالا این بهش گفته بلاک کن فردا چت کنیم منتظرم صب شه باهم حرف بزنن 

به استارتر بر نخوره ولی من حتی تاپیک رو باور نکردمصرفا محض شوخی گفتم وگرنه عکس مردم به چه درد من میخ ...

اهااا فک کردم جدی جدی عکس میخوای😐😂😂😂

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
اگه داستان زندگی منو بدونید میفهمید ک هیچ جوره راه جدایی ندارم خودمم دوس دارم یکم صبر کنم مدرک جم کن ...

خو اگه شرایط جدایی نداری اصلا و ابدا به روش نیار چون ترسش میریزه فعلا هواستو جمع کن که مدرک گیر بیاری ببینی زنه کیه تا پدرشو در بیاری

چقدر زندگیا سخت شده.. تا جایی که من میدونم باید به روش نیاری بیاری علنا میکنه

اگه بدونید با چه سختی ای منو به دست آورده

ب روش نیارم خودم داغون میشم واقعا موندم چیکار کنم

عزیزم چقدر دردناکچتشون در چه حد بوده؟ببین تروخدا فاز مظلومیت برنداراگه اولشه جفتشونو پاره کن

چتشونو ندیدم ولی ب احتمال زیاد صب میبینم دیشب تا ۲ بهم پیام میدادن

شمارشو برداشتم ولی وارد حساب کاربریش شدم زنه بلاکش کرده احتمالا این بهش گفته بلاک کن فردا چت کنیم من ...

برنامه های شوهرتو هک کن  با خیال راحت بشین و ببین ، چی بینشونه . ک با مدرک حرف بزنی 

فعلا عکس العمل نشون نده وگرنه خودتو مقصر جلوه میده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بقرآن اصلا معلومه عکس طرف فیکه قلبم داره از این آتیش میگیره ک منو ب یه آدم فیک چطور تونسته بفروشه

خب اگر واقعا راست میگی

ناراحت نباش چون اون کسی که عکس داده به احتمال زیاد یک پسره نوجوانه که همسرت رو ببخشید خر گیر اورده و شارژ مفتی ازش نیکیره و به ریشش هم میخنده 

شماهم یک خط بگیر از یک اشنا بگیر به همسرت پیام بده و تا میتونی مسخره اش کن حقش همینه چون یک احمقه و شمارو احمق فرض میکنه

به استارتر بر نخوره ولی من حتی تاپیک رو باور نکردمصرفا محض شوخی گفتم وگرنه عکس مردم به چه درد من میخ ...

کآش شوخی بود کاش حرف شما واقعا درست بود ب قران نمیدونید چه آشوبی شده دلم من الان فقط ب ذهنم رسید بیام از شما کمک بگیرم