2777
2789

به تاریخ تایپیک من دقت کنین مال بیست فروردینه

من این خوابو دیدم و تایپیک زدم

امشب فهمیدم عروسیه عشق گذشته ام دقیقا ۲۲ فروردین بوده....

اصلا یه حالی شدم بخاطر تاریخ خوابم و الان فهمیدم اون تایم عروسیش بوده

من اصلاااااا تاکید میکنم اصلا به این ادم فکرم نکرده بودم هیچیم  نداشتم ازش ک بخوام چک کنم الانم از پیج یه فامیلا  فهمیدم اون زمان عروسیش بوده واقعا عجیبه برام

و اینم بگم قبلا ک عاشقش بودم و از دور  قبل ازدواجم دوره مجردیامو میگم 

مثلا یه جای بی ربط قرار بود برم مثلا جمعه و پارک اطراف شهر

من حس میکردم گاهی ک میبینمش و جالب تر از همه میرفتیم و یهو میدیدمش

برام عجیبه خیلی

اصلا یه حالیم

اسم این اتفاق چیه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اتفاق خاصی نیفتاده

بابا به یکی سالها اصلا فکر نکردی هیچیه هیچی

یهو خوایشو میبینی بعد حالت دگرگون میشه تایپیک میزنی بعد دیگ تموم نیشه برات

یهو میبینی دقیقا فردای بعد از خواب تو عروسی طرف بوده

یکم عجیبه برام

بعضی ها مدلشون اینجوریه گاهی خواب اتفاقی که قراره بیفته را میبینن یا سه چیزی به دلشون میفته و اتفاق اسمش چیه رو نمی‌دونم حس میکنم زمان بندی ذهن با دنیای واقعی متفاوته

بابا به یکی سالها اصلا فکر نکردی هیچیه هیچییهو خوایشو میبینی بعد حالت دگرگون میشه تایپیک میزنی بعد د ...

نمیدونم شایدم ربط داشته باشه ولی خب من نظر شخصیمو گفتم

‌•●{~~}●•  من‌ 

سلام ببین عزیزم توی درس احتمال هر جامعه آماری به اندازه کافی که بزرگ باشه می‌تونه گمراه کننده به نظر برسه مثال می‌زنم از بین هزار تا دانش آموز شیر یا خط می‌ندازن،و هرکسی خط بیاره برنده ست،دور اول ۵۰۰ نفر حذف میشن دوباره امتحان می‌کنند ۲۵۰ نفر حذف میشن دور سوم سکه می‌ندازن به همین ترتیب ۱۲۵ و ۶۰ و۳۰و ۱۴ ۸ و۴ و۲ و در آخر هم ~~~۱ ~~~نفر از اون هزار نفر فقط یک نفر تونست ۱۰ بار پشت سر هم خط بیاره خب حالا باید بگیم معجزه است؟یا دستای غیب در کاره؟اون نیروها زمانی  قابل قلمداد هستن که ذات علت و معلول هردو در راستای کنف یکون خداوند باشه،،،وگرنه که هر بار که این آزمایش‌ سکه رو انجام بدی توی جامعه اماری بزرگ یه نفر هست که ۱۰ بار پشت سر هم خط آورده باشه و کاملاً تصادفیه حالا راجع به شما تصادفش دیگه خیلی زیاده با هر پدیده علمی خاستم اول خودمو بعد شمارو متقاعد کنم از کم اوردم یا حداقل الان بلدش نیستم ولی شاید اون بوده انقدر به تو فکر کرده که خواب دیدی،من راجبه همه چیز اپن مایندم یه درصد کوچیک میزارم که نظرمو عوض کنم شاید اشتباه کرده باشم////\\\\\ حالا اینو به من بگو گیریم که فهمیدی علتشم چیه دقیقاً کجای مشکلات زندگیت حل می‌شه 😁😁