2777
2789

پدرمادر شوهرم روستایی ان

۷ساله ازدواج کردم۲۲سالم.بخاطر شرایط مالی مجبور شدیم بیایم روستا پیش خانوادش زندگی کنیم.الان یکساله

خیییییییییلی سخت میگذره.برام غیر قابل تحمله اینجا.زندگی تو روستا عذاب آوره.خیلی حالم.گرفته اس.وحشتناک ترین روزای عمرمه

وای چه سخت 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به جای ناراحت بودن وافسردگی گرفتن بهتره ازاونجاراهی برای پیشرفتت بازکنی.مثلااگه سررشته ای توارایشگری داری اونجایه اتاقوبکنی ارایشگاه وبراخودت کسب درامدکنی یااینکه هنرای خاص اون روستارویادبگیرکه وقتی برگشتی شهرتون انجام بدی ویه درامدی باشه برات.پرورش قارچ یادبگیرچه میدونم کاری کن توبدترین شرایط بهترین سرنوشتوبراخودت رقم بزنی

خودم شیرازی ام.به حسابا عاشق شدم.که ای کاش نمیشدم.نه سربازی رفته نه گواهینامه داره نه شغل داره.تازه چن بارم بهم خیانت کرده

مشکلم پدر و مادر شوهرم نیست.اون بیچاره ها دوتا پیرزن پیرمردن کاری به من ندارن

مشکلم با روستاست.امکانات نداره.هروقت دلت هرچی خواست فراهم نیست.کلا دوتا سوپری بیشتر نداره.دورافتاده هم هست