2777
2789

خواب زایمان برای دختری که نامزده چه تعبیری داره 

گاهی زایمان دختر و گاهی زایمان پسر

همشم زایمان آسون هست 

چند وقته این خوابو میبینم 

کسی تغبیرشو می‌دونه ؟

اصلا به این موضوع هم فک نمیکنم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب ببینی زایمان کردی مشکلاتت حل میشه ولی خواب ببینی باردار شدی خوب نیست بد هست مثلا دو شب پیش من خواب دیدم حامله شدم سه ماهم بود همون روز صبحش با شوهرم دعوای بدی کردم حسابی ریختم بهم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خواب ببینی زایمان کردی مشکلاتت حل میشه ولی خواب ببینی باردار شدی خوب نیست بد هست مثلا دو شب پیش من خ ...

نه خواب زایمان هست و همشم زایمان آسونه 

بعد بچه هم میبینم ی بار ی دختر خوشگل بود ی بار ی پسر 

من خواب دیدم پسر او دم هیچ تاثیر خاصی حس نکردم

مجردی ؟

چون میگن تعبیرش برای متاهل و مجرد فرق میکنه

خواب ببینی زایمان کردی مشکلاتت حل میشه ولی خواب ببینی باردار شدی خوب نیست بد هست مثلا دو شب پیش من خ ...

چون خیلی میبینم این خوابو کنجکاو تعبیرش شدم 

اره مجردم

خواب برا شما هیچ تاثیر نداشت ؟

آخه بعضی از خوابای من واقعا اتفاق می افته 

نه خواب زایمان هست و همشم زایمان آسونه بعد بچه هم میبینم ی بار ی دختر خوشگل بود ی بار ی پسر

این خوبه حل شدن مشکلات و گره از کارتون باز میشه منم از این خوابای دیدم تعبیرش شد مثلا دستمون خالی بود خواب دیدم دختر دنیا آوردم دارم بهش شیر میدم همون فرداش پول دستمون اومد.الهی خیر و برکت زندگیتون زیاد بشه و کنار هم آرامش داشته باشید

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

این خوبه حل شدن مشکلات و گره از کارتون باز میشه منم از این خوابای دیدم تعبیرش شد مثلا دستمون خالی بو ...

مرسی عزیزم 

آره منم خیلی وقته درگیر ی سری مشکلات هستم 

ممکنه برا همون بگه حل میشن ؟؟

این خوبه حل شدن مشکلات و گره از کارتون باز میشه منم از این خوابای دیدم تعبیرش شد مثلا دستمون خالی بو ...

تو نت نگاه کردم نوشته بود یعنی ازدواج وعروسی  ی حا نوشته بود عزاداری .ترسیدم 

مرسی عزیزم آره منم خیلی وقته درگیر ی سری مشکلات هستم ممکنه برا همون بگه حل میشن ؟؟

اره حتما پیش میاد ایشالا حل میشن واسه من که هروقت خوابای اینجور دیدم تعبیر شدن واسه شما هم حتما به شادی تعبیر میشن