الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواب ببینی زایمان کردی مشکلاتت حل میشه ولی خواب ببینی باردار شدی خوب نیست بد هست مثلا دو شب پیش من خواب دیدم حامله شدم سه ماهم بود همون روز صبحش با شوهرم دعوای بدی کردم حسابی ریختم بهم
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
نه خواب زایمان هست و همشم زایمان آسونه بعد بچه هم میبینم ی بار ی دختر خوشگل بود ی بار ی پسر
این خوبه حل شدن مشکلات و گره از کارتون باز میشه منم از این خوابای دیدم تعبیرش شد مثلا دستمون خالی بود خواب دیدم دختر دنیا آوردم دارم بهش شیر میدم همون فرداش پول دستمون اومد.الهی خیر و برکت زندگیتون زیاد بشه و کنار هم آرامش داشته باشید
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞