2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون خیانت کنه و شما نتونید ولش کنید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 25 پست
من با دوتا بچه بحدی به جنون رسیدم میخواستم بکشمش.نمیفهمم حستو!مرد جماعت باید فقط کم محل کنی بیفته دن ...

من باردارم احساساتم همه احساساتم واسه خودمم گنگه الان دوتا شماره پیدا کردم از ایرانسل من تو گوشیش ک تو لیست تماساش نیست و پاکشون کرده مطمئنأ دختره نمیدونم ب کی بدم زنگ بزنه صداشونو بشنوه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم گریه میکنه میگه عزیزم من کمبود دارم من احمقم من بیشعورم دو تا روانی بازی در میاره میزنه تو سر خ ...

چون میکه خیلی دوستش دارم میگم ریشه مشکلو پیدا کنه 

وگرنه اره گاهیم فایده نداره 

اما اگر ریشه یابی کنه میفهمه این زندگی ارزش ادامه داره یا نه 

ضمنا نوع خیانت هم مهمه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مثلا میاد بگه ذاتم خرابه و کرم دارم و دوست دارم همه زنا رو یه انگشت بزنم؟

چون میخواد زندگیشو نگه داره باید راجبش صحبت کنه 

خوب ممکنه جواب بعضیا این باشه 

دوستم بعد خیانت شوهرش مرده گفته بود من همیشه این حسودارم که انگار یه الماس گرانبها تو خونه دیگران هست میخوام بدست بیارم 

یا یکی ممکنه جوابش باشخ از رو لج بازی یا اینکه کمبود دارم عقده دارم و ...

کسی که شوهرشو دوست داره و میخواد باهاش بسازه باید این مشکلو حل کنه و بهش کمک کنه اون خلا درونیش فراموش بشه لادمشاور یا روانپزشک یا ...

کسی که فاتحه زندگیو میخونه هم میره دنبال کارهای طلاق

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اون اصلأ قبول نمیکنه ک بهم خیامت میکنه و مدام قسم میخوره ک کاری نکرده

حالا در نظر بگیر شما اشتباه کرده باشی و ایشون راست میگن 

این کارتون یه نوع تهمت میشه و سوق دادنش به اون طرف

چون میکه خیلی دوستش دارم میگم ریشه مشکلو پیدا کنه وگرنه اره گاهیم فایده نداره اما اگر ریشه یابی کنه ...

خیانت خیانته قربونت برم

تو بگو چت

بعدم هر دوست داشتنی که ایمن نیست

معتاد هم موادشو دوست داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چون میخواد زندگیشو نگه داره باید راجبش صحبت کنه خوب ممکنه جواب بعضیا این باشه دوستم بعد خیانت شوهرش ...

ابنا که بیشتر بازی با کلماته

خب کسی که فکر میکنه تو خونه دیگران الماس  گرانبها هست و باید به دست بیاره نبابد زن بگیره. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "