2777
2789
عنوان

خانم متاهل بیا سوال دارم🥲

145 بازدید | 11 پست

بچه ها من هم امپول استفاده کردم هم ایودی هر جفتشم ب خونریزی افتادم ۶ماه خونریزی پشت سرهم داشتم ۶ماه پریود منظم.

بعد الان ۳هفتس ایودیرو دراوردم و اولین رابطه بدون کاندوم داشتم

میترسم ن‌کنه با پیش آب حامله شم🥲 

سونو دادم دچار پلی کیستیک شدم

ینی ممکنه بااین وجود بارداری اتفاق بیفته🥲؟

احتمالش خیلی خیلی کمه ما همیشه بدون کاندوم رابطه داریم هیچ اتفاقیم نیفتاده پلی کیستیکم ندارم ولی اگه خیلی حساسی میترسی کاندوم بزارید بازم بستگی به شوهرت داره حواسش باشه یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالش خیلی خیلی کمه ما همیشه بدون کاندوم رابطه داریم هیچ اتفاقیم نیفتاده پلی کیستیکم ندارم ولی اگه ...

اهم خیلی استرس گرفتم. ۳سال تموم باخونریزی سر کردم ک حامله نشم

یهوحامله شم سکته میکنم 

هعی خدا عجب بدبختی داریما.

بشی درد داره نشی بشتر اذیت میشی نمیدانم ما زن زنا چه گناهی کردیم برای در کشیدن آرزو میکنیم.  درکت میکنم عزیزم من بچه کوچیک دارم یعنی خاطرم بمیرم تا این که دوبا ره بچه دار بشم

بشی درد داره نشی بشتر اذیت میشی نمیدانم ما زن زنا چه گناهی کردیم برای در کشیدن آرزو میکنیم. درکت می ...

واقعا منم بچم ۴سالشه ازبس شلوغه ماه پیش سرشو شکوند بخیه زدیم

الانم ک زده پاشو ترکونده باید اتل ببندیم😭

واقعا منم بچم ۴سالشه ازبس شلوغه ماه پیش سرشو شکوند بخیه زدیمالانم ک زده پاشو ترکونده باید اتل ببندیم ...

پسرمنم ۳سالشه پارسال زد دستشو کشوند ۲۰روز‌ توگج موند دق کردم تا درست شد خدا بهمون حوصله بده تا اینارو بزرگکنیم