2777
2789
عنوان

پریودی برای شما عادی شده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شده تو سالم نشدم😐کلی دکتر رفتم گفت سالمی

واقعا یکی از فانتزیام اینه زندگی بدون پریودو تجربه کنم بچه دارم نمیشم بعدش برم رحممو دربیارم راحت شم 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

شماهم بعد از ۲۴ سال هنوز عادی نشده😂عجب چیزیه

نه والا .اوایلش راحتترم بود واسم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

اگه عقب بیفتهریسک حاملگی بالا میرهبد خلقی شدت میگیرهمشکلات هورمونی و پرومویی و کیست تخمدان پیش میادP ...

اینکه نشانه سلامت هست که شکی نیست اما خب عادت نمیکنه آدم وگرنه چیزی که خدا قرار داده حتما بهترینه

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

خوشبحالت واقعا کاش منم مثل تو بودم تو از برگزیدگان خدایی

هیچوقت درد پریودی نکشیدم  دو سه تا پدم بیشتر استفاده نمیکنم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

هیچوقت عادی نمیشه یه روز رحممو در میارم میندازم جلو سگ... صد رحمت به مجردی لااقل حوصله نداشتی درد داشتی استراحت میکردی من الان با یه بچه اون روزا واقعا به جنون میرسم غذا میخاد بازی میخاد توجه میخاد نمیذاره چشم رو هم بذارم

واقعا یکی از فانتزیام اینه زندگی بدون پریودو تجربه کنم بچه دارم نمیشم بعدش برم رحممو دربیارم راحت شم

حالا من دوس دارم پریود بشم خخخ نمیشم الان پارسال دو روز شدم دیگ اصلا

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

من 39سالمه هیچ وقت برام عادی نمیشه و ازش متنفرم شوهرم میگه چرا عادت نکردی گفتم ای کاش شمام پریود میش ...

عجیبه عادی نمیشه

دوران قبلش خیلی رو مخه

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈