الهی به حق امام رضا باردار باشی ....اما من که شک دارم به خودم ...اخه دیر رنگ گرفت 20 ثانیه صبر کردم رنگ نگرفت منم گذاشتمش جلو آینه دسشویی و اومدم بیرون بعدا که رفتم دیدم کاملا پررنگ شده اما تا صبح که موند خشک شده بود و یکم نسبت به دیشب کمرنگتر شده بود...با خودم گفتم بی بی چک خراب بوده حتما
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی به حق امام رضا باردار باشی ....اما من که شک دارم به خودم ...اخه دیر رنگ گرفت 20 ثانیه صبر کردم ...
بعد 10 دقیقه اونوقت میتونی دیگ به جواب شک کنی ولی تو به 10دقیقه نکشیده رنگ گرفته بعدم بی بی چکا بمونن تا فردا خشک میشن رنگشون کمرنگ میشه...برو ازمایش حتما یااینکه دوباره بزن
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
مطمعن باش بارداری کار سنگین انجام نده و گرمی نخور مراقب باش تا بری ازمایش
چشم خانومی ....البته ماه قبل هم بی بی چکم مثبت شد اما چون باور نکردم همون شب بلند شدم جارو برقی برداشتم و شروع کردم به تمیز کاری تقریبا دو ساعتی طول کشید انقد کمردرد شدم که نگو بعد هم رفتیم بجنور خونه داداشم اونجا هم رفتیم کوهنوردی وقتی برگشتم دو روز جلو افتاد و پریودی اومد نمیدونم واقعا باردار بودم و با اون کارا باعث شد بیفته یا اینکه بی بی چک خراب بود ...البته من همیشه 28 روزه بودم اون ماه 26 روزه شدم