2777
2789

این سایت یه سایت  عمومی هست که برا اقایون هم ممکنه مفید باشه . در قوانین اون هم نوشته نشده  که ورود اقایان ممنوع هست . خیلی از اقایون ممکنه نیاز داشته باشن اطلاعات عمومی شون برای برخورد مناسب با همسر یا مادر یا حتی دخترشون بالا بره  . بازم میگم که در قوانین اون هم  نوشته نشده  که ورود اقایون ممنوع هست  ولی با اینحال خیلی اقایون  بی دلیل لغو کاربری میشن .. همین باعث شده که درصد بسیاری از اقایان  با  کاربری های خانم بیان وارد سایت شن که این خوب نیست !! 

چرا  اقایونی که محترم هستن  توسط عده ای مسدود میشن ؟؟  علتش چیه ؟ ایا این صحیحه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسوزه پدر بیکاری

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

پيشنهاد ميدادن به خانوما خانوما گزارش دادن 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

اون کاربری که با کاربری زن وارد میشه هدفش استفاده از اطلاعات نیست بلکه سو استفاده هست خیلی واضحه و جای تعجب نداره و ادم های مشکل دار این کادو میکنن نه به خاطر دلایلی که شما گفتید که واقعاداینطور نیست اون اقایونم برای بالا بردن اطلاعاتشون از مادزشون یا زنشون بپرسن  و اینکه همه خانم ها ماشالا اخر تجربه هستند 

دنیای عجیبیه اینجا!!!!  خداحافظ  👋👋👋👋👋👋