2777
2789
عنوان

بچه بد قلق😭

64 بازدید | 6 پست

نه خواب داره نه غذای درست و حسابی

پنج سالشه فقط کنار منو و باباش می‌خوابه رو تخت وسط ما اصلا نمیره اتاقش،حسرت رابطه خوب و بغل کردن ساده مونده تو دلمون...الان از ساعت ۱۱آوردم تو اتاقش انقد قصه گفتم نخوابیده روانیم کرده واقعا باعث سردی بین منو شوهرم شده

بارها تو اتاقش ما رو زمین خوابیدم اون رو تختش بازم میاد زمین پیش ما می‌خوابه ،یا دیدم خوابیده رفتم تو اتاق خودمون بیدار شده جیغ و داد اصلا موندم چه کنم 

خب میترسه شایدم وابستگی شدید داره به یکی تون. 

اذیتش کن ، بذارش مهد 

اگه رابطه برات اینقدر مهمه وقت هایی که نیستش انجام بدید. 

ولی در کل اذیتش نکن بذار راحت باشه هرجور دوس داره بخوابه بچه تا ۷ سالگی حق سلطنت داره داخل خونه

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید میترسه. باهاش حرف زدید ؟ جایزه دادن چی؟ جواب نداده؟

ترسیدن که آره هر چقدر حرف می‌زنیم فایده نداره میگه من تو اتاقم خواب بد میبینم پیش شما نمی بینم،....از طرفی تو اتاق بین ما خوابیدنی لگد میزنه تو سر و صورتم حسرت یه خواب خوب مونده تو دلم به خدا 

ترسیدن که آره هر چقدر حرف می‌زنیم فایده نداره میگه من تو اتاقم خواب بد میبینم پیش شما نمی بینم،....ا ...

الهی شاید واقعا کابوسی چیزی میبینه . اگه تونستید پیش یه مشاور ببرین

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

الهی شاید واقعا کابوسی چیزی میبینه . اگه تونستید پیش یه مشاور ببرین

یه بار یه خانم مسن محجبه که یه چشمش از چادر بیرون بود خواست مثلا به بچه محبت کنه باهاش حرف زد دخترم شدیداً ترسید از اون موقع حتی تو خوابش میبینه،یه بار داد زد مامان نشسته بود تو تختم اون زن😢خودشم قوه تخیل خیلی قوی داره برا خودش بزرگ می‌کنه همه چیو

خب میترسه شایدم وابستگی شدید داره به یکی تون. اذیتش کن ، بذارش مهد اگه رابطه برات اینقدر مهمه وقت ها ...

نه اصلا وابسته نیست عاشق مهد،خوب رابطه هم خیلی مهمه مخصوصا برای مردا...تایمهایی که مهد باشم سرکار و هیچوقت منو و همسرم تنها نیستیم،نمیدونم باید بسازیم به رقصش