2777
2789
عنوان

باورتون میشه زنداداشم مستقیم امشب به مامانم گفت بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ممکنه عروس واقعا یک موجود ترسناک ازآب دربیاد

خب درسته ولی قرار نیست به ایشون مربوط باشه که

ایشون اینطوری که داره تاپیک میزنه انگار دنبال حرف میگرده بیشتر، دلش دعوا و دخالت کردن میخواد، مثلا زنداداشه هوس آش کرده بوده حالا ایشون دنبال زیربغل مار میگرده 

ماها هم داریم تو فامیلمون ولی مدام دنبال ایراد گرفتن از بقیه نیستیم میذاریم بقیه زندگیشونو بکنن خودشون با آرامش مدیریت کنن ما به بهانه ی دلسوزی قرار نیست بریم وسط زندگی بقیه

حالا گیریم که من ۱۰ تا زنداداشم فوق بد داشته باشم قرار نیست بیام هر روز ده تا تاپیک بزنم ازشون بد بگم که

هرکسی خودش احترام خودشو تعیین میکنه، باید اونقدر سرسنگین و مودب باشی تا اونا هم مجبور بشن رعایت کنن اگه هم شعورشون نمیرسه و بازم توهین میکنن باید قطع ارتباط کرد، قرار نیست که ما بقیه رو به هرنحوی شده تحمل کنیم و آرامشمونو بهم بریزیم 

😂😂من جوری جواب میدم طرف تا چندوقت ذهنش درگیر میشه ک چی جوابمو بده

خب یه سوال دیگه داشتم 

من مادرشوهرم بعد رفتار خیلی زشتی که با من داشت من دیگه بهش زنگ نزدم اونم نزد ۸ ماهه فک کنم 

الان مریض شده خیلی شدید 

اول بگو به نظرت زنگ بزنم؟

اگه گفت آره این چند وقت چرا زنگ نزدی کجا بودی چی بگم

وای ول کن توروخدا چقدر دنبال حرف هستید ... بنده خدا دل رحم بوده اینطوری گفته شایدم از مادرتون دلش پر بوده یه آدم بی دلیل اینطوری نمیگه اگر آدم بی ادبی بود مستقیم تیکه مینداحت شاید اینقدر پر بوده و بلد نیست از خودش دفاع کنه اینطوری کرده

با خنده و شوخی میگفتی با شعور پاشو واسه مورچه چایی شیرینی بیار پذیرایی کنیم ازش

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یکی به خودت اینجوری بگه بازم طرفداری میکنی؟؟؟

معلومه از عمد چنین چیزی نگفته یچی پرونده 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂