2777
2789
عنوان

آمادگی بچه دار شدن نیستمممممم 😭

134 بازدید | 12 پست

سلام خانمها. شبتون بخیر 

من رفتم چکاب و متاسفانه سه تا کیست پنج سانتی دارم 

دوتا مادرزادی و یکدونه خونی دکتر بهم گفت ممکنه دست بزنیم بهش نازا بشی باردار شو و اون موقع درش میاریم خیلی حالم بده من امادگی مادر شدنو ندارم من هنوز با همسرم مسافرت نرفتم هنوز دلم میخواد دوتایی از زندگی لذت ببریم

خیلی حالم بده ترخدا اگر تجربه دارید بهم بگید 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زود برین خوشیاتونو کنین بچه خوبه من قبلا ازش فراری بودم اما الان دل تو دلم نیست به عشقم برسم و یدونه بچه رو داشته باشم 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
خب زود برین خوشیاتونو کنین بچه خوبه من قبلا ازش فراری بودم اما الان دل تو دلم نیست به عشقم برسم و ید ...

فرصتی ندارم اخه از ماه بعد باید اقدام کنم به بارداری 

بزار انشاالله به عشقت برسی دلت نمیخواد یک نفر بیاد دوتاییتونو بهم بزنه

خب چی گفت گفت باید زود باردار شی؟بیین بفکر مسافرت نباش اگر دکتر گفته ز‌دتر اقدام اقدام کن پس فردا نا ...

اره گفت برو اقدام کن اگر دست بزنیم بهش ممکنه تخمدانت اسیب ببینه ولی موقع زایمان میشه خارجشون کرد 

بهم دارو داد تا یک ماه مصرف کنم و رابطه نداشته باشم بعد یکماه اقدام کنم

انقدر استرس دارم دلم میخواد زار بزنم

فرصتی ندارم اخه از ماه بعد باید اقدام کنم به بارداری بزار انشاالله به عشقت برسی دلت نمیخواد یک نفر ب ...

اینجوری نگو آدم مگه میشه عاشق یکی باشه و نخواد ثمره عشقشو ببینه البته میدونم سخته اوایل ازدواج هنوز کلی قسط و قرض ادم داره ،هنوز خوشی نکرده ولی طاقتش داری خدایی نکرده بعدا بچه دار نشی؟ 

اینجوری نگو آدم مگه میشه عاشق یکی باشه و نخواد ثمره عشقشو ببینه البته میدونم سخته اوایل ازدواج هنوز ...

نه بخدا ناشکری نمیکنم 

هزار بار شکر 

ولی من هنوز دلم دوتاییامونو میخواد 😭😭😭

نه بخدا ناشکری نمیکنم هزار بار شکر ولی من هنوز دلم دوتاییامونو میخواد 😭😭😭

مهم عشق بینتونه با بچه هم میشه خوش بود اما بی بچه فقط باید غصه خورد بازم برو بپرس ببین راهی نیست بندازی یه سال بعد انقدم غصه نخور همین حرص خوردن خودش سمه❤