2777
2789

مگه جزو ۸ شرکت ممنوعه نیست؟

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیفیت پایینی دارن به پوست نباید هر چیزی رو زد

همین اودرینری و کلینیک که محصول آمریکاس با دلار تینا حساب کنی تو دستمون یک خورده ای میرسه یعنی به دلار حساب کنی به پول اونا میشه ۳۰۰ ۴۰۰ تومن بازم اونا فکر کنم محصول درجه ۳ آمریکا باشه ولی تو ایران چنان میگن انگار چی

همین اودرینری و کلینیک که محصول آمریکاس با دلار تینا حساب کنی تو دستمون یک خورده ای میرسه یعنی به دل ...

اره قبول دارم 

محصول ایرانی مناسب پوستت بزنی خیلی بهتره 

در کل اصل روتین تداوم داشتنه محصول ایرانی بنظرم از بیواکوا خیلی بهتره 

من ممنوعیتو اینارو نمیدونم ولی نزدیک یکسال از محصولات چینی استفاده کردم خیلی راضی بودم بعدش بخاطر قسطی بودن اسنپ پی از فروشگاهای اون خرید کردم وای افتضاح بود..محصولات مثلا خارجی و برند اما کاملا بی کیفیت اصلا نساخت به پوستم..

در حال حاضرم هنوز چیزی نخریدم و همین روزا باید تصمیم بگیرم چی بخرم...

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤