2777
2789

من میخوام اسم پسرمو بذارم علیرضا...

چون اسم برادر جوان و ناکامم رضا بود و سه ساله که فوت کرده؛ برادرم همیشه دوست داشت یه پسر داشته باشه به اسم علی، که آرزو به دل موند... بخاطر ماندگاری و آرزوی برادرم این اسمو انتخاب کردم

حالا از وقتی گفتم میخوام اسم پسرمو بذارم علیرضا و دلیلشم به خانواده شوهرم گفتم...

مادرشوهرم پیش همه نشسته گفته بخاطر اینکه اسم پدرشوهر خدابیامرزم اروجعلی هست اسم علی رو بخاطر این انتخاب کردن و رضا هم بخاطر برادرش

خیلی ناراحتم چکار کنم؟؟شما جای من بودین چکار میکردین؟

ببخشید طولانی شد

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼

خب بگه مگه تو نیت شما فرقی میکنه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ديگه اينجوريشو نديده بودم خب

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

ول کن باوا من فکر کردم حالا که دلایلتو گفتی مادرشوهر همیشه در صحنه نمیذاره این اسمو بذاری😂😂😂😂

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

اينكه خوبه با به تير دو نشون ميزني تو مگه اسم علي رضا گذاشتي كه هروقت بچتو ديدن ياد داداش خدابيامرزت بيوفتن ناراحت نشو ولي اورجعلي چ ربطي به علي رضا داره

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

آخه میگه ما بهش گفتیم حتما باید یه بخشی از اسم پدر شوهرت رو زنده نگه داری من بدم میاد همه فکر کنن نظر اونا بوده در صورتی که قبلا اونا پدرشوهرمو وقتی زنده بود ایرج صدا میکردن

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼