2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم سرفه اش خوب نمیشه.

جمعه هم بیماری چرکی چشم گرفت با سرم و دارو فعلا خوبه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

اره همین ویروسهدختر من سرفه و تب و عفونت گوش کرد

پسرمم نصف  شب گوشش درد گرفت صبح چشمش چرک شد.

سرفه هم که دیگه نگم ازش

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

چند روزه الان ویروس گرفته پسرتون؟

سرفه رو بیشتر از یکماهه که خوب نمیشه.

چشم و گوش رو هم جمعه شب گرفت ولی با سرم و دارو فعلا خوبه

سرفه رو بیشتر از یکماهه که خوب نمیشه.چشم و گوش رو هم جمعه شب گرفت ولی با سرم و دارو فعلا خوبه

منم دخترم از مهر سرفه ش شروع شده هی خوب میشه برمیگرده

اینسری هم سرفه های وحشتناک هم تب هم عفونت گوش شد

بچه شما کلا تب نداره؟

منم دخترم از مهر سرفه ش شروع شده هی خوب میشه برمیگردهاینسری هم سرفه های وحشتناک هم تب هم عفونت گوش ش ...

تب رو گاهی در حد خفیف میگیره.

پیاز رو بزار روی بخاری تا بپذه بده بخوره.

منم همچین میکنم پیازم یه نوع انتی بیوتیکه

امروزم پاهاشو گذاشتم توی آب و نمک دریا بلکه بقول معروف سم زداییش کنه🤷‍♀️

واسه سرفه ش چه شربتی دادی؟یعنی شربت هم میدی سرفه ش خوب نمیشه اصلا؟

اره شربتا اسمشون یادم نیست تا حالا سه تا شربت دادم.

بعداز هرسری صبر کردم ببینم خوب میشه یا نه که دیدم تاثیری نداشته.

ولی این بار کواموکسی کلاو میدم برا عفونتش.

ولی بنظرم بهتر از بقیه شربتها تاثیر داره.

وقتی دوسالش بودم اینطوری شده بود یه دکتر عفونی توی تبریز بود سرم و دارو نوشت زود خوب شد .

اما اون نسخه رو داروخونه های ما نتونستن بخونن😕