2777
2789

اگه ۴۰ روز پشت سر هم سوره یس رو با حضور قلب بخونین و در کنارش تا جایی که میشه گناه نکنین هاله انرژیکیتون قوی میشه و موجودات منفی و دعا و...روتون اثر نمیذاره هر چقد بیشتر گناه کنین اثرش کمتر میشه

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز واجبه قرآن خواندن مستحبه عزیزم نماز ه که ستون دسته و هاله دورت و محکم نگه میداره

نماز سر جای خودشه منم گفتم باید همراه با ترک گناه باشه تا اثرشو بذاره

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

وضو گرفتن خودش باعث بستن چاکراها و مانع نفوذ ماوراییها میشه

مخصوصا وقتی پریود هستین حتما با وضو باشین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نماز واجبه قرآن خواندن مستحبه عزیزم نماز ه که ستون دسته و هاله دورت و محکم نگه میداره

سلام  خوبی ؟ 

من خسته ام از حرفای ذهنی ازینکه میفهمم وونمیتونم کاری کنم و فقط بیشتر خراب میکنم تا تو دل اون چیزی به دلم افتاده برم

جز خیر نخاستم شده نخام ولی خاستمم جز خیر نخاستم اینکه ادما با انتخاب آگاهانه دست بزنن که بخان دلمو خنجر بزنن مگ من چیکارشون کردم که لایق اشک باشم

ی عمر تو حسرت یه چیزی سپری کردم حالا بدون دونستن گذشتم تلاش توی شکستن قلبم دارن من از قبل شکستم من دنبال راه بودم نه اینکه چماقی بشه برای اذیت کردنم مگ هدفم چی بود جز خیر

نمیتونم حرفمو بزنم ولی این لحظه همش تحت امتحانم که خودمو بکشم سخته ولی دووم اوردم هر ریشع ای رو هی تبر بزنی اخرش درخت میفته

نمیتونم حرفمو بهت بزنم تو میدونی و حس میکنی میدونی چقدر سخته شاید زندگی همه سخت باشه شاید زیادی حساسم

ولی من اگه کاری کردم ن لذتشو برم نه قصد شر داشتم من فقط میترسیدم که نتونم مثل بقیه باشم 

چرا اون چند نفری تو ذهنمه که منو نشناختن میخاستن ضربه بزنن ووهنوز هم دنبال ضربه هستن

مگ من چی دارم جز یه قلب پاک جز یه قلبی سختی کشیده به هدفی برسه حالا که رسیدم  بخان با حرفاشون با کاراشون یا حتی دعا گرفتنشون بخان منو از این چیزی دلم براش شکسته دور کنن 

نمیتونم ارزوی خیر داشته باشم من منم با اون سختیا حالا هم نمیتونم شیرینی شو بچشم 

میفهمم چیزی هست اما راه برخوردشو دیگه بهم الهام نمیشه

ولی حق من این نیست 

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

سلام جانم چی شده میشه واضح تر بگین منظورتون چیه

از تاپیکایی شرکت کردی حس میکنم یه چیزایی حس میکنی

نظرت چیه چی به دلت افتاد راجب من ؟ من چیکار کردم که باید لایق یه سری چیزا باشم ؟ شوهرم جادو شده ؟ یا چیکار کردم که خدا اجازه میده اذیت بشم از دستش

سلام جانم چی شده میشه واضح تر بگین منظورتون چیه

خدا یه سری درارو به روم بسته بود که به روی همه باز بود حالا که اون در هم باز کرده چرا با اون داره ازارم میده چرا درو باز کرد اصلا چرا دری رو باز نکرد که باعث ارامشم بشه