2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام استاتر سوالم بی ربطه ببخش دنبال مطلب در مورد تحویل خودرو سهند بودم تایپیکت و آورد ک پرسیده بودی دعوت نامه سهند برات اومده تکمیل وجه کنم یا نه، خواستم بپرسم چکار کردی؟

چون منم همون موقع اردیبهشت برام دعوت نامه اومد پول و واریز کردم  و دوباره آبان هم مابقی را واریز کردم

سلام استاتر سوالم بی ربطه ببخش دنبال مطلب در مورد تحویل خودرو سهند بودم تایپیکت و آورد ک پرسیده بودی ...

سلام بله منم واریز کردم ولی درگاه اطلس برام باز شد

ماشین اطلس ثبت نام کردم و ۲۰۰ تومن هم واریز کردم ولی هنوز پیامک تکمیل وجه برام نیومده

شما دقیقا چه تاریخی مبلغ اولیه رو واریز کردی و پیامک تکمیل وجه چه تاریخی اومد؟

سلام بله منم واریز کردم ولی درگاه اطلس برام باز شدماشین اطلس ثبت نام کردم و ۲۰۰ تومن هم واریز کردم و ...

من 8اردیبهشت 230واریز کردم، اول آبان پیامک تکمیل وجه اومد 7آبان هم 220 واریز کردم و گفتن 30روز کاری طول میکشه ماشین و تحویل بدن هنوز که هیچ خبری نشده

من 8اردیبهشت 230واریز کردم، اول آبان پیامک تکمیل وجه اومد 7آبان هم 220 واریز کردم و گفتن 30روز کاری ...

چقدر خوب زود پیامک اومده

برا من که هنوز منتظرم

ان شاءالله بسلامتی عزیزم