بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قشنگ یه پودر کیک شکلاتی رشد و همراه با پودر خامه بخر. درست کن تو قابلمه یا پلوپز. به شوهرتم بگو خودم پختم😜😜😜خامش رو هم راحت باشیر درست میشه بریز بینش با موز و گردو بخ بخ بخ
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وای این پودر کیک بن سا ک پودر شکلاتیم داره چقد محشرررره عاشقشم
رشد خوبیش اینه که پودر خامه هم داره. اونم داره؟
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یک لیوان شیر چهارق غ شکر یک ق غ پودرخمیرمایه کره 70گرم ارد 4لیوان نمک نصف ق چ تخم مرغ 2عدد شیر رو گرم میکنیم به اندازه ای که دست رو نسوزونه ولی داغ باشه بعد یک ق پودرخمیرمایه و یک ق شکررو اضافه میکنیم ودرش رومیزاریم ده دقیقه تاعمل بیاد دوتا تخم مرغ و سه ق غ شکررونصف ق چ نمک رو باهم میزنیم کره رو که دردمای محیط گذاشتیم و نرم شده رو اضافه میکنیم و باقاشق هم زده سه تا لیوان ارد رو باخیال راحت الک کرده وبه مواداضافه میکنیم ولیوان چهارم رو کناردستمون میزاریم و کم کم اضافه میکنیم تاجایی که خمیربه دستمون نچسبه روی خمیرنایلون کشیده و دستمال کشیده و یک ساعت می زاریم استراحت کنه تا خمیر دوبرابر بشه وقتی که انگشت میزنیم جای انگشتمون برنگرده بالا حالا خمیرمون امادس چونه های اندازه ی نارنگی برداشته وبادست گرد بازش میکنیم و وسطش رو سوراخ میکنیم باقالب دوباره روشونو میکشیم وبه مدت نیم ساعت استراحت میدیم روغن رو داغ میکنیم و دونات رو درون روغن انداخته و تا یکطرفش سرخ نشده سریع برمیگردونیم به سمت دیگش و با قاشق روغن روش میریزیم و سرخشون میکنیم وروی دستمال چیده تا روغن اضافیش گرفته شده و خنک شده
طرز تهیه شکلات بنماری شکلات تخته ای خامه شکلات روبه روش بن ماری اب کرده روی بخاراب و به همان اندازه ی شکلات خامه بهش اضافه کرده و دوناتها رو باهاش تزیین میکنیم یا از خاک قند استفاده می کنیم😊❤️
امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)