2777
2789
عنوان

یه شیرینی ساده

2264 بازدید | 20 پست

بچه ها میخوام واس نامردم یه شیرینی ساده و خوشمزه بپزم کیک خیلی دوست داره براش خیلی درست میکنم ولی فرمون شیشه اش شکسته راهنماییم کنین

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیکای بدون فر هم داریم. امتحان نکردم ولی دوستم می گفت خوب می شه. مثلا تو این ماهیتابه های دو طرفه می شه درست کرد. تو همین اینترنتم می تونی پیدا کنی.

شیرینی هم فر می خواد خب. اونو چطوری می خوای درست کنی؟

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

قشنگ یه پودر کیک شکلاتی رشد و همراه با پودر خامه بخر. درست کن تو قابلمه یا پلوپز. به شوهرتم بگو خودم پختم😜😜😜خامش رو هم راحت باشیر درست میشه بریز بینش با موز و گردو بخ بخ بخ

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وای این پودر کیک بن سا ک پودر شکلاتیم داره چقد محشرررره عاشقشم

رشد خوبیش اینه که پودر خامه هم داره. اونم داره؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
مرسی بچه ها اگه کسی پیشنهاد دیگه ای هم داره بده

دونات 🍩                

یک لیوان شیر
چهارق غ شکر
یک ق غ پودرخمیرمایه
کره 70گرم
ارد 4لیوان
نمک نصف ق چ
تخم مرغ 2عدد
شیر رو گرم میکنیم به اندازه ای که دست رو نسوزونه ولی داغ باشه بعد یک ق پودرخمیرمایه و یک ق شکررو اضافه میکنیم ودرش رومیزاریم ده دقیقه تاعمل بیاد
دوتا تخم مرغ و سه ق غ شکررونصف ق چ نمک رو  باهم  میزنیم کره رو که دردمای محیط گذاشتیم و نرم شده رو اضافه میکنیم و باقاشق هم زده سه تا لیوان ارد رو باخیال راحت الک کرده وبه مواداضافه میکنیم ولیوان چهارم رو کناردستمون میزاریم و کم کم اضافه میکنیم تاجایی که خمیربه دستمون نچسبه روی خمیرنایلون کشیده و دستمال کشیده و یک ساعت می زاریم استراحت کنه تا خمیر دوبرابر بشه  وقتی که انگشت میزنیم جای انگشتمون برنگرده بالا حالا خمیرمون امادس چونه های اندازه ی نارنگی برداشته وبادست گرد بازش میکنیم و وسطش رو سوراخ میکنیم باقالب دوباره روشونو میکشیم وبه مدت نیم ساعت استراحت میدیم روغن رو داغ میکنیم و دونات رو درون روغن انداخته و تا یکطرفش سرخ نشده سریع برمیگردونیم به سمت دیگش و با قاشق روغن روش میریزیم و سرخشون میکنیم وروی دستمال چیده تا روغن اضافیش گرفته شده و خنک شده

طرز تهیه شکلات بنماری
شکلات تخته ای
خامه
شکلات روبه روش بن ماری اب کرده روی بخاراب و به همان اندازه ی شکلات خامه بهش اضافه کرده و  دوناتها رو باهاش تزیین میکنیم یا از خاک قند استفاده می کنیم😊❤️

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)