2777
2789
عنوان

در برابر رفتارهای شوهرم چی کار کنم

2089 بازدید | 93 پست

بعد ۱۸ سال زندگی هنوزم که بینمون بحثی میشه میگه تو غریبه ای امدی من فامیلامو به تو ترجیح میدم هرچقدر منو آدم حساب نکنند بی احترامی کنند ککش هم نمی گزه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو گلم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

۱۸ ساله ازدواج کردم وضع مالیش خیلی خوبه ولی به شدت برا من خسبسه .ماهی هفت هشت تومان میده کلی هم خرج خونه  می کنم هی بگم اینو بخر اونو بخر عصبانی میشه .مثل خریدهای روزمره ماست پنیر تخم مرغ .گوشت و روغنو خودش می خره ولی این خرت و پرتا هم کلی خرج داره عصبی بشه دست بزنم داره ولی اصلا نمی دونه هزینه لباس و خرید عید چیه اخرین بار ده سال پیش به من یه تکه طلا خرید  در حالی که اون زمان دور از چشم من برا مادرش یه طلای  خیلی گران قیمت خریده بود سالها بعدش فهمیدم اصلا منو آدم حساب نمی کنه من لیسانسم و ۱۷ سال ازم بزرگتره ولی تا حالا یه کفشم برام نخریده هرچیه با اون شش هفت تومان باید سر کنم  یکی از فامیلاس جلو چشمش سر یه مساله جزیی کلی حرف بارم کرد اخ هم نگفت بعد رفتن مهمون هم منو به کتک گرفت که غلط کردی دختر غریبه اون هم خونمه من اونو به تو ترجیح میدم 

فقط اهل خیانت و دود دم نیست و سر وضع زندگیم جوریه که همه از دور حسرت زندگی منو می خورن خونه بزرگ و.... ولی سهم من از این زندگی چیه   😭😭

برای بچه هاش چطوره ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید