2777
2789
من رفتم آنومالي هيچي شو نشونم نداد برري انگشتهاي دستشم گفت بايد بري سه بعدي

سلام.ظهرتون بخیر.تبریک میگم مینوجون انشالله صحیح و سالم زایمان کنی

یه سوال داشتم.شما قبل بارداری برا پسردارشدن رژیم گرفتین یا کار خاصی انجام دادی؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.ظهرتون بخیر.تبریک میگم مینوجون انشالله صحیح و سالم زایمان کنی یه سوال داشتم.شما قبل بارداری بر ...

نه عزيزم هيچي فقط چون دختر ميخواستم نزديك تخمك گذاري اقدام نداشتم ولي نشد اينم پسر شد  

نه گلم دو بعدی بود. ولی یکی از چیزایی ک تو انومالی چک میشه ستون فقرات و اینا هست. اون موقع میتونی از ...

يعني دو بعدي هم تعداد انگشتها رو نشون ميده؟؟؟؟پس چرا به من گفت اگه ميخوايي انگشتهاشو ببيني برو سه بعدي من فكر ميكردم اونايي كه تو انومالي انگشتهاي ني ني رو ميبينن حتما سونوي آنوماليشون سه بعدي بوده

مگه میشه 😬

آره مارال جون به خدا به من هيچي رو نشون نداد با اينكه يه مونيتور بزرگ هم روبروم بود ولي هيچي نشون نداد فقط گفت همه چي نرماله فقط دستگاه ما تعداد انگشتهارو نشون نميده اگه ميخوايي ببيني ميتوني بري سه بعدي

من اصلا نگفتم دو بعدی یا سه بعدی اصلا از این چیزا اطلاع نداشتم قبلش وقتی انجامش دادم فهمیدم سه بعدی بوده چون قیافه بچه کاملا مشخص بود تقریبا شبیه کیه 

بستگش به جایی که میری داره 

من اصلا نگفتم دو بعدی یا سه بعدی اصلا از این چیزا اطلاع نداشتم قبلش وقتی انجامش دادم فهمیدم سه بعدی ...

به نظرت ميشه سونوي معمولي جنسيت رو هم تو هفته نوزدهم اشتباه بگه يا اينكه قطعيه؟؟؟

به نظرت ميشه سونوي معمولي جنسيت رو هم تو هفته نوزدهم اشتباه بگه يا اينكه قطعيه؟؟؟

تو نت خوندم احتمال خطا بخاطر بند ناف و وضعیت قرارگیری جنین احتمال خطا هست باز دقیق نمیدونمم 

آره مارال جون به خدا به من هيچي رو نشون نداد با اينكه يه مونيتور بزرگ هم روبروم بود ولي هيچي نشون ند ...

تعجب کردم واقعا 🤔 حتی مادرم هم اومده بود باهام ... دکتر چهره ی بچرو نشونش داد گفت چشاشو ببین مثل دخترت چشای درشت و خوشگلی داره 😅(البته چشای من درشته ولی خوشگل نیست 😂) سونوگرافیش سیاه سفید بود ولی کاملا واضح بود.

نی نی من هم دختره

🍃
من یه دخترگل و شیرین خدا بهمون داده که شکرگزار هستیم.میخوام اقدام کنم برا پسردار شدن اگه خدا صلاح و ...

من هم بخاطر دل مامانم دوس داشتم پسر داشته باشم. خدا بهم دختری داده خداروشکر. بعدی رو میخوام پشت دنیا اومدن دخملم اقدام کنم. و میخوام حتما پسر باشه. iui هم میگن جواب میده

🍃