حقیقتا با کراشم هم مدرسه ایم و خب وقتی بچه های کلاس میفهمن رو کسی کراشی زندگیت رو نابود میکنن حتی اگه کراش خودشون نباشه حالا اینها روبیخیال
یکی از بچه های کلاس ازم پرسید روی فلانی (کراشم) کراشی منم گفت نه تو چی ؟ گفت من قبلا کراش داشتم ولی اخلاقش خیلی بد بود الان دیگه بهش محل نمیدم . من برای اینکه بهم شک نکنه گفتم واقعا آنقدر هم کراش نیست جدی اخلاقش هم آنقدر اکی نیست .
بعد از یک هفته حدودا وقتی دوباره توی مدرسه دیدمش فقط بهم زل زد ماسک هم زده بود ندیدم الان خوشحاله یا نه که تشخیص بدم داستان چیه ؟ برام عجیب بود آخه قبلا فقط یک نگاه با لبخند بهم میزد و میرفت ولی امروز عجیب بود . فرداش هم به طور ناگهانی داشتم با دوستم حرف میزدیم دیدم وقت راهرو نشسته و داره با دوستاش حرف میزنه یک نگاه گوگولی بهش انداختم بعد سریع برگشت به صحبت با دوستم که یارو نفهمه بعد که داشتم وارد کلاس میشدم دیدم خیلی آروم داره بهم اشاره میکنه و دوستاش هم بهم دقیقا همنطور زل زدن ولی لبخند نمیزند انگار خیلی پوکر فیس بودن . الان نمیدونم ازم ناراحته یا نه ؟ لازمه ازش بپرسم یانه ؟ چیکار کنم ؟ فکر میکنم همکلاسیم که قبلا روش کراش بوده ازم چیزی گفته ولی آخه دختر خیلی خوب و مظلومی هست .