2777
2789
عنوان

بعضیاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 45 پست

اینجا هم من به یکی گفتم ریپورتر نباش ...

نارحت شد و یه مدت دور شد از سایت 

یه وقتا هم دور شدنم قشنگه😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکیو دیدی بحث میکنه باهات جواب نده بیخیال باباانقدر سر کامنتای بی منظورم و حتی مخاطب من نبودن! توهی ...

اصلا مخاطب من اون نبود خودشو عین قاشق نشسته میندازه وسط 

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

تو چرا اینقدر خودشیفته ای و از خودت تعریف میکنی؟

چون خودشو دوست داره🗿😂😂😎

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

تعلیق در کمین است🗿😂⛷️

به اندازه کافی اکانت ذخیره دارم 😃😂

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

خب اونم نظر خودشو داره چرا هی ریپ نیزنی رو کامنتش!!

وقتی خودش میاد اول ریپ میزنه دیگه تعبین کننده نیست که من بزنم یا نه!

بعدم دعوا نمی کردم باهاش که خیلی اروم جواب میدادم اونم هعی می‌گفت ریپ نزن ریپ نزن مسخرست!!

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

به اندازه کافی اکانت ذخیره دارم 😃😂

اوووو پس پُرو هستی، پرو پلاس🗿😂🤝🏻

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

اصلا مخاطب من اون نبود خودشو عین قاشق نشسته میندازه وسط

هستن بابا اینجور ادما من برای استاتر کامنت میزارم یکی دیگه میاد فحش میده

خوده ادم کلی تو زندگیش گرفتاری داره میاد سایت بلکه یکم ذهنش دورشه از ماجراهای اطرافش اگ بخوای اعصاب خودتو با اینجور ادما خورد کنی ک هیچی ازت نمیمونه

تیکر بارداری نیست!