2777
2789

مجازی آشنا شدیم 

فقط عکسامو دیده بود خیلی ازم تعریف میکرد 

گف قرار بذاریم ازت خوشم اومده

من خوشم نمیومد ازش چون هم قدش کوتاه بود هم کچل 

بالاخره راضیم کرد یه دیت رفتیم 

اونجا بالای هزار بار ازم می‌پرسید واقعا ازم خوشت اومده ؟

تا اینکه نیم ساعت بعد اینکه همو دیدیم گف من کار دارم باید بریم 

مجبوری منو رسوند خونه رف دیگه نه زنگ زد نه پیام داد 

ساعت ۱۱شب پیام داد خیلی زشتی واقعا اوکی نیستم باهات

من نمیگم خیلییییی خوشگلم 

اما بد نیستم 

خیلی عصبیم که یه کچل کوتوله بهم گفت زشت 🙂💔

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوه خورده مرتیکه خر

عکسشو میذارم ببین 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

خودشم باورش نمیشد ازش خوشت میاد 

دیده خودش زشتره گفته خودم بهم بزنم قبل اینک خودش چیزی بگه

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

چه بیشعور بوده طرف😐

🙂🙂

عکس خودتم بذار

عکس خودمو نمیتونم 

تجربه ثابت کرده ب این پسر زشتا نباید فرصت آشنایی داد چون بعدا ی جور رفتار میکنن ک انگار آدم زشته رابطه تویی!!!خیلی اعتماد ب سقف دارن سوسک توله ها

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

پیام بده یه چیزی بگو بهش

بعدم بلاک

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^