2777
2789

این ۲ تا دعا به عنوان : دستور انتقامِ شرعی معروف هستن 

انتقام از پسر خالم (‌ بهم چند بار تعرض کرده [‌ اون تجاوز به معنای خاص نه ها ، بدون تجاوز )‌ 

مثل بوسه و برهنه کردن 

۲ بار موقع تجردی ، ۲ باری موقع تاهلی (‌ تو موقعیت گیر انداخت )‌

من مجردم اون زن و بچه داره 

سه تا برادر بعد از خودش داشت یکیش فعلا مجرده ، از ترسش به برادرای کوچیکش رو ندادم چون به عقل خودم اگه زنداداشش میشدم بلای بدتری سرم می آورد . 

بعد از ازدواجشم دائماً برای برادراش دختر معرفی می‌کرد ،،، یا عید و مهمونی میومدن خونمون پذیرایی و فلان بیسار میکردم میرفت میگفت دختر فلان خاله به درد نخوره (‌ پیش خونوادش میگفت تا از چشم خاله و پسراش بندازه ) 

۴ سال بچه دار نشدن همینکه داداش بعدیش نامزد کرد اینم زنشم باردار شد

۶ سال بعد وقتی برادر بعدیش نامزد کرد اینم زنشم باردار شد (‌ پسر خاله ای که منو میخواست معشوقه ام ) و 

۴ سال بعدش زن پسر خالم دومین بچشو باردار شد (‌ پسر خاله ای که منو میخواست ) چند ماه بعدش اینم زنش بار دار شد 

بماند که با زنش جایی که من باشم دائماً تظاهر به عشق میکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو دل بودم انجام بدم ندم فراموش کنم نکنم و با خودم ببرم تو گور 

چشمم خورد به این حدیث : امام عصر ( عج ) : آیا نمی بینید که خداوند برای شما منابع عقل قرار داده که به آن منابع پناه می برید و پرچم ها و نشان هایی نصب کرده که به واسطه آنها هدایت می شوید . / تمام النعمه 

اونروز هم چشمم خورد به ساعت جفت 10 : 10 = یکی از جوابهاش اینه : وقت کاری که میخوای انجامش بدی رسیده {{ فکت ساعت های جفت }}

سلام گلم اون دعای مصری رو خوندی؟جوابش رو گرفتی چی شد،؟؟؟؟؟

نه میخوام غسل حیض بکنم‌

بعدش چله های باطل سحر بخونم ( هنون سوره ها و ادعیه ی باطلی ) بعدش حرز املم جواد ع رو استفاده کنم 

بعدش دعای علوی مصری رو بخونم ( چون من جادوهایی رومه ؛ اونا موانع هستن )