2777
2789

همسرم واقعا نمونه واقاست واقعا هیچی به زندگی واسم کم وکسر نمیزاره شغلشون حسابدارشرکت هستش اما خب حدود ۸ماه بیکارشده و پیمانکار کار رو تعطیل کرده 

من این مدت بهش گفتم طلا وقتی به دلم که بچه هامو صحیح وسلامت بیارم خونه انشالله و تو سرکار باشی ببر بفروش اقساط داریم و خلاصه با دودلی زیاد فروخت 

تاپیک های قبل گفتم موضوع بارداریم و دوقلوهام و بازم دعاگوتون هستم واسه کوچولوهام که صحیح وسلامت به لطف خدا واهل بیت بیارمشون خونه 

خب موضوع اینه از پنهان کاری همسرم دریه مورد ناراحتم اما خب میدونم اسم نمیاره که من عصبی نشم  همسرم یه دخترعمه داره ۴۵،۵٠سالش درواقع خیلی سرحال از اوناست که بخودش میرسه و بسیار اوپن مایند کلا خانوادگی اوپن مایند هستن که خانواده همسرمن اینجوری نیستن اونا چون شمال وتهران زندگی میکنند فرهنگشون کاملا نرماله 

من واقعا آدم بدبینی نیستم اما پارسال که ایشون اومد خونه من عزت واحترام گزاشتم بهترین غذا وفلان خلاصه شب که همسرم از سرکاربرگشت تا نصف شب خانم با تاپ وشلوار وموهای افشون جلوی شوهر بی فکر من دراز کشیده بود ببینید نمیدونم درک میکنید یا نه اما اون لحظه حالم از همسرم و ذاتش بهم خورد نکنه شوهرم خدایی نکرده بدداشته باشه نه اونم سرشو هی میاورد پایین خلاصه من اوایل بارداریم بود اصلا خبرنداشتم این خانمم توی خونمون سیگار پشت سیگار دیگه کلافه شدم گفتم دارم خفه میشم باعصبانیت اومدم تواتاق خلاصه این خانم متوجه ناراحتی وعصبانیتم شد پاشد سیگار خاموش کرد همسرمم دید عصبیم اومد پیشم دراز بکشه بهش گفتم نزدیکم نمیشی تا دوروز مابحث داشتیم اصلا وضعیتی 

سر بیفکری این خانم بعدشم میگفت جاریات همه حساسن من بااین وضعیت جلو شوهراشون باشم توکه نیستی منم باوضعیتی ک ازش دیدم کاملا متوجه شدم منم هم عقیده جاریام هستم خلاصه شبش کاملا واسه همسرم با داد وبیداد توضیح دادم رفتم چمدونمو ببندم گفت نرو نزار سرکسی زندگیمون بدشه من اشتباه کردم فلان کردم گفتم تصورت میکنم به اون حالت جلوش نشسته بودی حالم ازت بهم میخوره  خلاصه خواهش وتمنا گفت نرو منم دیگه نرفتم ولی بازم بحث داشتیم تا اقا فهمید چه اشتباهی کرد ومن حق داشتم همش میگفت زن چهل سالست گفتم من چهل ساله نمیبینم من یه لوند ۲۰ساله میبینم 

خلاصه گذشت وهیچ اسمی ازش نیاورد ونمیاره چون میدونه حساسم و عصبی میشم  یه روز دیدم یکی به اسم مثلا میثم تماس وزنگ که کجایی خوبی و فلان گفتم این کیه گفت خب فلانیه گفتم چرا اسمشو سیو مردونه زدی گفت همینجوری گفتم آهان حالا امروزم تماس گرفت قشنگ همه چیز واسم مرور شد ومطمئنم رفت بیرون بهش زنگ زد چون زایمان کردم پیگیر احوال دوقلوهام ولی دکتر به امید خدا بچه هامو اوردم خونه گفت نوزادان نارس به هیچ عنوان تا چندماه نباید ملاقاتی داشته باشن گفت بدون رودربایستی به همه بگید گفتم صدرصد سلامت بچه هام مهم تر خلاصه این هی امار میگیره امروزم بازم چون میدونستم کیه به روش نیاوردم ولی اصلا خوشم نمیاد از پنهان کاریش این دخترعمشم هرمدت یه حالی میپرسه ولی درکل صحنه ها یادم میاد تنفرم از شوهرم باتمام خوبیش زیاد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شوهرت و برادرهایش این لباس پوشیدن و رفتار دختر عمه شون عادیه 

نگاه بدی هم بهش نداشته و نداره 

از ترس شما که دعوا بکنی اسمش رو مردونه ذخیره کرده

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

الان یکم هورمونات بهم ریخته و قطعا حساس شدی اینو چون خودمم ماه نهم بارداری میگم

بیشتر مواظب خودت باش

بسیار صریح و واضح از شوهرت بخواه باهاش قطع رابطه کنین و تلفن هاشو یکی در میان جواب بده و بی محلی کنه، رودروایسی تو با شوهرت بزار کنار

چه بی حیا !!

بخدا ابن حرکتا تو اون ور آب هم قفله که اینقدر راحت باشی تو خونه مردم سیگار بکشی

من بودم جفتشون رو جر میدادم

شور یکبار شیون یکبار

دوباره زنگ زد. بهش بگو با عرض معذرت من از رفت و آمد باهات خوشم نمیاد و نیا اینحا و تلفن رو قطع کن

یا نمیتونی مستقیم بگی  به مادرشوهرت بگو 

به خاطر این خانم داره زندگیم میپاشه

و به هیچ عنوان نذار بیاد خونه ات

و حواست به کارای شوهرت باشه

حالم از زنای سبک وهرزه به هم میخوره ،افت کثافت ،من جای شما باشم بلاکش می‌کنم تو گوشی همسرم غلط کرده که زنگ می‌زنه،اصلاً هرجا می‌شینی بگو تا به گوشش برسه بگو ازش بدم میاد،سبک و کثافته

برای شوهرت و برادرهایش این لباس پوشیدن و رفتار دختر عمه شون عادیه نگاه بدی هم بهش نداشته و نداره از ...

یه زن حس سومش خیلی قویه

میفهمه شوهرش چه حسی داره 

نگاه س ک س ی هر مردی میتونه داشته باشه

اینا توجیه الکی هست  دختر عمه و دختر عمو و دختر دایی و دختر خاله....حس بهشون کمه...

پس اگه اینجوره  چرا آقایون تو نوجوانی اکثرا عاشق همینا میشن؟ و بعضیاشون ازدواح میکنن با همون فامیل؟!

یه زن حس سومش خیلی قویه میفهمه شوهرش چه حسی داره نگاه س ک س ی هر مردی میتونه داشته باشهاینا توجیه ال ...

من برای حسی که با بدبینی و قضاوت و...تحت تأثیر قرار میگیره ارزشی قائل نیستم که بر اساس اون نظر بدم و تصمیم بگیرم . ملاک من رفتار افراد است 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

چه بی حیا !!بخدا ابن حرکتا تو اون ور آب هم قفله که اینقدر راحت باشی تو خونه مردم سیگار بکشیمن بودم ج ...

عزیز خاهرای همسرم جون میدن واسه این خانم اما از پارسال که بحث شدید کردم خوده خانم هم متوجه شده قبلا به من تماس میگرفت اما یکسال فقط به همسرم، همسرم کاملا درجریان حساسیتم هست اما خب از پنهان کاریش دلخورم میدونمم بخاطر خودم هیچی نمیگه بحث نشه بینمون