2777
2789
عنوان

یا زینب

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد مگه؟ حرمو زدن؟؟😔

ظاهراً جولانی دستور داده کاری به حرمها نداشته باشن چون می‌دونه خط قرمز شیعیانه ولی خوب گروههای افراطی اونجاها زیادن ممکنه سرخود برن کاری بکنن و‌بعدش دستگیر و مجازات بشن ولی محازاتشون نمیتونه جبران هتک حرمت حرم‌ها باشه 

فقط خدا امام زمانمونو برسونه 

کسی به حرم کاری نداره ولی حیف پولای مردم ایران که اونجا خرج شد

اگ اونجا خرج نمیشد ک جنگ دور از کشور بمونه ک باید چندصد برابر خرج میکردن بابت مبارزه با داعش توی کشور غیر از ترس و وحشت و خون هایی ک ریخته می‌شد

عزیزم این چه طرز حرف زدنه برو خودت پیگیر شو ببین چه خبره! چرا بعضیاانقدر لحنشون زهرداره😕

الان لحن مندزهر داشت یا شما؟؟؟ من اخبار ساعت دو رو دیدم جز حمله اسراییل چیزی نگفت.الانم برق قطعه نمیتونم تی وی روشن کنم.تو ایتا و روبیکا هم چیزی ندیدم.اینستا هم ندارم.واسه همین گفتم بگین جی شده

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
کسی به حرم کاری نداره ولی حیف پولای مردم ایران که اونجا خرج شد

به هرحال اون موقع که داعش تا نزدیک مرزهای ایران رسیده بود باید  این پولها هزینه میشد تا حکومت داعش همونهایی که سربریدن کمترین جنایاتشون بود ازبین بره  وگرنه باید شاهد جنایت‌ها و بمب گذاریهای به وسعت ایران می‌بودیم الآنم بخاطر اینکه اسد به خیال خودش از جنگ دوری کنه به وعده های ترکیه و امارات گوش کرد و نتیجش شد اینکه براحتی سقوط کرد 

خوب الان کل سرمایه به باد رفت

اینقدر این چندین سال براشون در آمد زایی کرده ک چند برابرش برگشته عزیزم الان مشکل جای دیگ س سوریه از نظر استراتژیک خیلی مهم بود برای ایران ک متاسفانه از دست رفت