2777
2789

بچه ها من mtx تزریق کردم برا بارداری خارج رحمی و اخرین باری که بتا دادم تقریبا دو هفته پیش ۱۵۲ بود که قراره بازم برم چهارشنبه بتا بدم از ۱۰ ام خونریزی ششروع شده  هی کم و زیاد میشه درد انچنانی ندارم تقریبا میشه گفت درد سمت راستم خیلی خیلی کم شده ولی خونریزیم قطع نشده هنوز بنظرتون طبیعیه؟

راستی من از بیمارستان اون روز پرسیدم گفت خونریزی تا ۶ هفته طبیعیه اما انقدر بلاسرم اومده دیگه میترسم 

راستی من دو هفته و نیم بعد تزریق امپول هم خونریزی داشتم قبلا

منم تیر ماه برام همین مشکل پیش اومدمن دقیقا یکماه طول کشید تا بتام صفر شد

برا من بیشتر از یماه شده دقیقا تو یماه بتام ۱۵۲ رسیده از ۱۱۰۰ البه برای من اندازه توده بزرگ بود 

میشه بگی ایا پپریودی حساب میشه این خونریزی ؟و طبیعیه این طول کشیدنش؟  اخه من تازه علائم پریودی دارم مثلا همیشه قبل از پریود جوش میزدم الان صورتم افتضاح شده نمیدونم ربط داره یا نه اما به تخت کناریمم که تو بیمارستان بودیم و همزمان دارو زده بودن زنگ زدم وونم گفت برا من الان ۴ روزه و همچنان خونریزی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من بیشتر از یماه شده دقیقا تو یماه بتام ۱۵۲ رسیده از ۱۱۰۰ البه برای من اندازه توده بزرگ بود میشه ...

عزیزم من یکم متفاوت تر از تو بودم

من اصلا خونریزی نداشتم

فقط با درد سمت چپ رفتم سونو و اونجا فهمیدن که توی لوله چپم جنین هست

بعد بستری شدن و مصرف کردن آمپول تازه بعد ۷ روز افتادم به خونریزی 

حدودا ده روز خونریزی داشتم و بعدش قطع شد

بعدشم ماه بعد زمان پریودم دوباره شروع شد

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
عزیزم من یکم متفاوت تر از تو بودممن اصلا خونریزی نداشتمفقط با درد سمت چپ رفتم سونو و اونجا فهمیدن که ...

اهان پس تو زود رفتی احتمالا برا من پبچیده تر از این ۸رفا بود باردار شدی بعدش؟یا هنوز اقدام نکردی

اهان پس تو زود رفتی احتمالا برا من پبچیده تر از این ۸رفا بود باردار شدی بعدش؟یا هنوز اقدام نکردی

رفتم عکس رنگی دادم بعد سه ماه

فعلا چکاپ رفتم تا ببینم خدا چی میخواد

من بهمن پارسال هم به خاطر سندروم دخترکم رو مجبور شدم در ۱۹ هفتگی سقط کنم

کلا سال سختی بود برام

رفتم عکس رنگی دادم بعد سه ماهفعلا چکاپ رفتم تا ببینم خدا چی میخوادمن بهمن پارسال هم به خاطر سندروم د ...

الهی بگردم برات 😢میدونم چقدر سخته منم  سقط و بارداری حارج رحم همزمان تجربه کردم خیلی سخت بود ولی برا تو سخت تر از منه

عکس رنگی چی گفت؟من تو بیمارستان گفتن بهم لولم پاره شدگی محدود شده داره یعنی کاملا پاره نشده اما سالم هم نیست

الهی بگردم برات 😢میدونم چقدر سخته منم سقط و بارداری حارج رحم همزمان تجربه کردم خیلی سخت بود ولی بر ...

من داغون شدم از نظر روحی سر بارداری اولم

کلی آزمایش دادم و همه گفتن بچم سندروم داره

با مجوز قانونی سقط کردم

۱۳ ساعت درد زایمان کشیدم 

عکس رنگی گفت لوله سالمه

من فیبروم دارم و به خاطر اینکه مطمین بشم مشکلی ندارد اندازش بزرگ نیس

MRI با تزریق هم دادم

من داغون شدم از نظر روحی سر بارداری اولمکلی آزمایش دادم و همه گفتن بچم سندروم دارهبا مجوز قانونی سقط ...

انشالله جاش برات سبز میسه عزیزم ببخشید اگه با سوالام ناراحتت کردم

انشالله جاش برات سبز میسه عزیزم ببخشید اگه با سوالام ناراحتت کردم

حتما و حتما عکس رنگی بده

حتما و حتما جای خیلی خوب بده

چون لوله رو بررسی کنند که دیگه خدای نکرده این اتفاق برات نیفته