2777
2789

تاپیک و خوندم نمیدونم چطور باید منشنش کنم اون خانم که همسایشونه 

بچه های پنج ساله :) بچه ها میترسم 

میترسم که ننه منم دوست پسر داشته باشه 

کم نمی‌ترسم چی کار کنم؟ کجا برم؟گوشیش رو احدی نمی‌بینه 

چی کار کنم؟ 

نکنه دوست پسر داره 

من فقط میخوام گره این بدبختیا باز شه بخدا راحت تره برام اگر یه بی وجود بی همه چیز مسبب تمام بدبختیم باشه تا خود آشغالش 

چی کار کنم؟ راهی هست؟ چطور بفهمم داره یا نداره 

پدر ندارم 

چون نمیذاره احدی به گوشیش دست بزنه یعنی دوست پسر داره؟

عجب بابا عجب

انقدر راحت تهمت نزن اونم در مورد مادرت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پدر نداری

و شما هم اینقدری بزرگ هستید که بتونی بیای نی نی سایت

پس مشکل کجاست

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چند سال پیش یه آگهی دیدم عکس عروسک بچگیام بود من عروسکام فرق داشت مادرم درستشون میکرد رفتم دیدم سر جایش نیست 

با صاحب آگهی یکم حرف زدم نفهمیدم از کجا آوردتش

هیچی نگفت صاحب آگهی بروز نداد 

ولی اون دقیقا عروسک من بود 

نکنه عروسک منو داده به دوست پسرش 

چه غلطی کرده؟ چرا نمیفهمم

عزیزم شما بزرگی

مامانت حق داره با آقایی آشنا شه وقتی پدرت هم بین شما نیست

مامانت عملا مجرد محسوب میشه و دنبال یک آقا با شرایط مورد نظرش هست

من که عیبی توی این قضیه نمیبینم

اما اون تاپیک، خانم همسایه متاهل هست و شوهرش ماموریت میره. این دوتا خیلی فرق دارن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
شوهر که نداره.چکارش داری ننتو

چون شوهر نداره بره دوس پسر بگیره؟😐

چقد همه چیز عوض شده

مادرا رو قبلا میشد پرستید الان شدن دوس پسر دار

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

عزیزم شما بزرگیمامانت حق داره با آقایی آشنا شه وقتی پدرت هم بین شما نیستمامانت عملا مجرد محسوب میشه ...

وفتی بلا میشه سر خانواده و پنهون می‌کنه نه حق نداره

چون شوهر نداره بره دوس پسر بگیره؟😐چقد همه چیز عوض شدهمادرا رو قبلا میشد پرستید الان شدن دوس پسر دار

نه پس تنها بمونه دق کنه.هر کسی نیاز داره به همدم و مونس.منظورمم از دوس پسر ی مرد هول نیست.ی آدم درست حسابی که با هم آینده بسازن

خب پدر نداریو شما هم اینقدری بزرگ هستید که بتونی بیای نی نی سایتپس مشکل کجاست

یعنی چی ؟ 

اگر داره از کجا بفهمم داره 

نمی‌خوام باور کنم داره حتی با اینکه زندگی برام نذاشت

وفتی بلا میشه سر خانواده و پنهون می‌کنه نه حق نداره

انگار همه چیز خیلی عادی شده ماها عقبیم

حالا دوس پسر باشه فقط برا حرف زدنو اینا عیب نداره،برا رابطه و اینا باشه واقعا عذاب داره

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.