2777
2789
عنوان

خانم‌هایی که حقوق خوندین وکیل شدین درآمدتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 33 پست
من ارشد حقوق بین الملل خوندم اصلا علاقه ای به وکالت نداشتم الان یهو به ذهنم رسید اگر مسیرم رو عوض نم ...

منم تجارت بین الملل خوندم 

همسرم کیفری و جرم شناسی

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ثابت نیستالبته من دکتری دارم

منم ثابت نیست ولی خوب یه حدودی از سبک زندگیم مشخصه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
احسنت ببخشید درآمدتون چطوره ؟ راسته میگن باید پارتی داشت؟

درآمد من خوبه راضی‌ام 

با اینکه پرونده زیاد قبول نمی‌کنم ولی راضی‌ام

پارتی نداشتم

ولی با اساتید دانشگاهم خیلی همکاری کردم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

منم تجارت بین الملل خوندم همسرم کیفری و جرم شناسی

منم چون سه زبانه بودم رفتم سراغ تجارت خارجی 

هنوز دارم خاک میخورم

درسته درآمد دلاریه ولی هزینه ها بالاست 

داشتم فکر میکردم اگر حقوقو ادامه داده بودم چی 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
کنفرانس ب انگلیسیه؟

کلا زبانت خوب نباشه استادا ضایع میکنن ادمو

ن من نمیرم اون میرم محیط زیست یا خانواده

انشالله که موفق باشی