2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 838 پست
شانزدهمین کاربری مگه فحشت نداد؟ تو ناشناس نگاه چه پرو سده

ناشناس؟🤣🤣🤣همون تو رفتی ناشناس همه به اسم من فحش دادی بچه

من به هیچ عنوان تا به حال ناشناس هیچ احدی نرفتم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهرو نمیدونم ولی مدل گوشیو نشون میده

خب شاید دوتا گوشی داشته باشه طرف

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چیشد بهارجریان ناشناس من یا نون بربریه یا شانزدهمین کاربری

بابا این خودشه مریضه میره ب اسم بقیه کاربرا ب همه فحش میده ک خرابشون کنه

و الانم داره مظلوم نمایی میکنه

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

ناشناس؟🤣🤣🤣همون تو رفتی ناشناس همه به اسم من فحش دادی بچهمن به هیچ عنوان تا به حال ناشناس هیچ احدی ...

بعد مگه میشه کسی بره ناشناس و فحش بده و بعدشم خودشو معرفی کنه؟🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خودش داره میگه تو رفتی با تو دعواش شده تو فقط میدونستی

من به جان یدونه پسرم تا به حال ناشناس هیییییییچ احدی نرفتم

هیچکس

به هیچ عنوان

خب شاید دوتا گوشی داشته باشه طرف

اره اینم هست

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بابا این خودشه مریضه میره ب اسم بقیه کاربرا ب همه فحش میده ک خرابشون کنهو الانم داره مظلوم نمایی میک ...

خاک بر سرم 😐دارم میگم مدرک داره 

میگه قضیه رو فقط شانزدهمین کاربری میدونست

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

بعد مگه میشه کسی بره ناشناس و فحش بده و بعدشم خودشو معرفی کنه؟🤣

آفرین دقیقا

الدنگ باعث شد به جان بچم قسم بخورم

مریض روانیه بیچاره

شایدم از تیمارستان تاپیک میزنه

چون‌تو دستشویی عکس گذاشته بود