اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
شانزدهمین کاربری مگه فحشت نداد؟ تو ناشناس نگاه چه پرو سده
ناشناس؟🤣🤣🤣همون تو رفتی ناشناس همه به اسم من فحش دادی بچه
من به هیچ عنوان تا به حال ناشناس هیچ احدی نرفتم
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ناشناس؟🤣🤣🤣همون تو رفتی ناشناس همه به اسم من فحش دادی بچهمن به هیچ عنوان تا به حال ناشناس هیچ احدی ...
بعد مگه میشه کسی بره ناشناس و فحش بده و بعدشم خودشو معرفی کنه؟🤣
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
خودش داره میگه تو رفتی با تو دعواش شده تو فقط میدونستی
من به جان یدونه پسرم تا به حال ناشناس هیییییییچ احدی نرفتم
هیچکس
به هیچ عنوان
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
بعد مگه میشه کسی بره ناشناس و فحش بده و بعدشم خودشو معرفی کنه؟🤣
آفرین دقیقا
الدنگ باعث شد به جان بچم قسم بخورم
مریض روانیه بیچاره
شایدم از تیمارستان تاپیک میزنه
چونتو دستشویی عکس گذاشته بود