2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 838 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترکید ک

آره 

چون با چندتا کاربریش اومد براش گزارش زد

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اره دقیقا منم چون اطرافم هم طبیعی هم سزارین داشتن و دیدم فهمیدمبچه اصلا دختر نبود،ما بچه بعد دنیا او ...

من بچشو رو ندیدم

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

یکی گفت شده ۳۰۰ چقدرم من غصه خوردم خب پس همون ۲۰۰ اما خذایی ۲۰۰ تو تهران قبرم نمیدن بخدا قسم

کاش میشد همون ۲۰۰تومنو بذارم رو پول پیش اجارع کمتر بدم اما همش میره جای چک و قرض

بار اون عکسو بزار افسانه

جفتشون با کفگیر استیل🤣🤣🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
کاش میشد همون ۲۰۰تومنو بذارم رو پول پیش اجارع کمتر بدم اما همش میره جای چک و قرض

منو بگو نه جاهاز دارم ن پول پیش خونه خانوادمم تحت فشار گذاشتن چرا نمیرین سر زندگی تون

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

رفتیم کافی نت مشخصات خونه مادربزذگم رو بعنوان موجر وارد کرد بعد مشهصات پدرشوهرم رو بعنوان مستاحر زد ...

سلام ببخشید من الان ثبت نام کردم برای وام کی نوبتم میاد ؟ شما از تابستون دنبالش بودید ؟؟ بعد بانک خصوصی بهتره یا دولتی ؟؟

عکس یه نوازد بود درشت بود و کاملا شبیه پسر لباس آبی تنش بود

شایدم عکس برای بچه خاهر یا نزدیکاش بوده ک گفته بچمه🙄!!!!! 

میگم احیانا اینجا دروغ بگیم جایزه میدن ک من خبر ندارم؟ 

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214