2777
2789

بچه ها چندین ساله که کاشت انجام میدادم ولی الان چون رفتم کلاس موسیقی بهم گفتن نباید بذاری و باید ناخن بلند داشته باشی

من ناخن خیلی زود به زود میشکنه و نازکه با دست کنده میشه 

حالا باید حتما ناخنم بلند باشه و نشکنه و سفت باشه 

چیکار کنم بنظرتون

خیلی گرون قیمتم نباشه🩷

من بهت بگم زینک بخور خیلی موثره 

ناخونام رو میزارم تو اب لیمو روزی ده دقیقه ربع ساعت خیلی خوبههه ناخونام اصلا نمیشکنه رشدشونم عالیه

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناخنم عین سنگ میمونه انقدر سفته

هیچ کاری نکردم از بچگی مرتب زینک میخورم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ترکیب : آب گرم نسبتا ولرم- آبلیمو-روغن زیتون-ی کوچولو نمک

واسه ناخن فوق العاده اس من امتحان کردم . هر روز نیم ساعت بزار ناخن هات توی این ترکیب خیس بخوره

بعد یه روغن هم هس که بعد این ترکیب باید بزنی به ناخن هات 

روغنشم ترکیب دو قاشق روغن زیتون و یک یا دوتا کپسول ویتامین E رو باید خالی کنید توش

هر روز بعد از اون ترکیب اول ،این روغنو میزنی به ناخنات ،هم برای رشد سریع هم محکم بودنش ابلیمو قطعا جوابه

زینک روچطوری مصرف میکنی

قرص زینک عزیزم 

اب لیمو هم خیلییییییییی موثره برام اگر نزارم تو اب لیمو زود میشکنه ناخونم

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
من بهت بگم زینک بخور خیلی موثره ناخونام رو میزارم تو اب لیمو روزی ده دقیقه ربع ساعت خیلی خوبههه ناخو ...

واااقعاااا خداخیرت بده اگه جواب گرفتم خیلی برات دعا میکنم

زینک برا موعه؟

ابلیمو رو هر روز بذارم ؟و همینطوری ناخنم بمونه توش؟فکر کنم خیلی کثیف کاری میشه چسبنده و اینا😂🤦🏻‍♀️

من ناخنم عین سنگ میمونه انقدر سفتههیچ کاری نکردم از بچگی مرتب زینک میخورم

خوشبحالت من همیشه نازک و رشدشونم کم بود

قبلا برا کاشت میگفتم خوبه رشدشون کمه لازم نیست زود به زود برم

ولی الان😓😂

ناخون هاتون و هر روز سه چهار دقیقه بزار تو آب‌لیمو طبیعی و ماساژ بده بعد دو هفته خودت میبینی معجزه ش ...

ابلیموعه طبیعی از کجا پیدا کنم😂😬🤦🏻‍♀️

باید حتما طبیعی باشه

قرص زینک عزیزم اب لیمو هم خیلییییییییی موثره برام اگر نزارم تو اب لیمو زود میشکنه ناخونم

میدونم یه مدت هرروزمیخوردم دکترگفت ضررداره الان نمیدونم چطوری بخورم

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰