__دلارام__ مدیر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 341 عنوان تجربه من از تزریق ژل | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 37 پست اگه سوالی داری بپرس 1403/09/19 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاران۱۴۰۳ عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 1687 ببین بستگی داره حجم و فرم لب خودت چطور باشه لب من چون اوکی بود یکبار ترمیم کردم فقطاکثریت هم همیننمگ ... ن متوجه نشدی من شنیدم وقتی تزریق میکنی هرماه باید بری تمدید تاابد ک اون ژل باقی نمیمونه تولب
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5068 صورت من میخام به بی..نی ژل بزنم ولی میترسم اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
__دلارام__ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 341 پشیمونی؟ نه اصلاعالیه اما باید جای معتبر بزنی که عوارض ندهمن یکسری زدم عوارض داشت
__دلارام__ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 341 من میخام به بی..نی ژل بزنم ولی میترسم تجربه ای در این مورد ندارم ولی فکر. نمیکنم عوارض داشته باشه از صورت ساده تره
__دلارام__ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 341 ن متوجه نشدی من شنیدم وقتی تزریق میکنی هرماه باید بری تمدید تاابد ک اون ژل باقی نمیمونه تولب نه بابا هرماه نیستبستگی به برند ژلی که استفاده کردی هم دارهمن یکبار چندسال پیش زدم موندگاری نداشتاما ژل که خوب شاید بعد یک سال شایدم دیرتر
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5068 تجربه ای در این مورد ندارم ولی فکر. نمیکنم عوارض داشته باشه از صورت ساده تره دکترگفت سی سی۷۰۰تومنه وبستگی داره چندسی سی بخای ولی میگفت۶-۸سی سی جوابه ولی ترسیدم اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
بهاران۱۴۰۳ عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 1687 نه بابا هرماه نیستبستگی به برند ژلی که استفاده کردی هم دارهمن یکبار چندسال پیش زدم موندگاری نداشتاما ... میگم وگرنه آدم ورشکست میشه هرماه
nazaninnsh عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 2686 دکترگفت سی سی۷۰۰تومنه وبستگی داره چندسی سی بخای ولی میگفت۶-۸سی سی جوابه ولی ترسیدم چقدر ارزون گفته من سه ماه پیش برای گودی های جای جوش ژل زدم هر سی سی چهارتومن
__دلارام__ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 341 دکترگفت سی سی۷۰۰تومنه وبستگی داره چندسی سی بخای ولی میگفت۶-۸سی سی جوابه ولی ترسیدم جای معتبر برو حتما که دچار عفونت و... نشی
__دلارام__ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 341 چقدر ارزون گفته من سه ماه پیش برای گودی های جای جوش ژل زدم هر سی سی چهارتومن اخه ژل صورت و بدن قیمتشون متفاوتهالبته برندش هم تفاوت داره
پارمیدااا عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 557 ما یه خاتمه آرایشگر ب مناسبت یلدا،سی سی پونصد میزنه.برم ب نظرتون؟واسع خط لبخند.آخه یکی دو ماه پیش رفتم یه برند خوب زدم.ولی انگار کم بوده و تغییر خاصی ایجاد نکرده.گفتم برم از این پونصدیا بزنم.
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5068 جای معتبر برو حتما که دچار عفونت و... نشی معتبره.دکتر زنان وزایمانه ۲۶سال سابقه کارداره اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
nazaninnsh عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 2686 اخه ژل صورت و بدن قیمتشون متفاوتهالبته برندش هم تفاوت داره اهوم ولی خوب یکجایی دیگه تو هم شهرمون دکتر خوب که راضی هم هستن هر سی سی دو میگرفت من بعد تزریق متوجه شدم ماندگاریش هم یکی از همکاران زده بود پیش این دکتر که ارزونتر میگرفت دو ساله هست
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5068 چقدر ارزون گفته من سه ماه پیش برای گودی های جای جوش ژل زدم هر سی سی چهارتومن من برای صورت نیست اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.