2777
2789

سلام دوستان.شوهرم  4 روز آخر آذر ماموریت اداری داره بوشهر منم میخام همراش بیام.تا حالا اون سمتا نیومدم. میشه از اب و هواش جاهای دیدنیش و بازاراش برام بگید.قیمت چی اونجا مناسبه؟لباس؟

اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-

عزیزم تو این فصل هوای جنوب عالیه

ساحلش تمیزه کافه کنار دریا داره برا صبحونه خوردن مثل ترکیه است

اطلاعات دیگه ای ندارم

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد

عزیزم هواش که خوبه زیادسردنیست اذیت بشین ،بازارهمه نوع جنسی پیدامیشه،ازلباس بگیرتاموادغذایی خارجی

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اب هواش که خوب برا ما سرده  لباس گرم بیارین    بوشهر دور تا دورش دریاس پس ساحلش قشنگه  میتونین برین پارک دهکده، ساحلی ،شغاب، مرجان  و بازاراش هم بازار صفا  ولی پاساژ برین بهتره لباساش هم ارزونه  جمعه بازار هم داره بد نیس  دیگه کوچیکه و میتونین تو یساعت همه جاش برین خخخخ

خدا جونم دلم بدجور گرفته  
عزیزم تو این فصل هوای جنوب عالیه ساحلش تمیزه کافه کنار دریا داره برا صبحونه خوردن مثل ترکیه است اط ...

اره من عاشق کافشم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

مرسی بچه ها چه قد بوشهریا مهربونن که ب این سرعت جوابمو دادین.قیمت لباساش مثل قشم و ایناست؟

اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
مرسی بچه ها چه قد بوشهریا مهربونن که ب این سرعت جوابمو دادین.قیمت لباساش مثل قشم و ایناست؟

اودی یه سر،برو گناوه. اره جنساش مناسبه

یـــه روزی تمـام رویاهـات به حقیــقت میـپیونده صـــبر داشته بـاش  

عزیزم همه قیمتی پیدا اگه اینستاداری میتونی پیج هاشون ببینی

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!