2777
2789

اولا من حاملم اصلا مرغ و میبینم حالم بهم میخوره چه برسه تمیزش کنم که گفت خودم تمیز میکنم ـ

بعدشم همشون کوچیکه 

شایدم مزه بدی بده هر چی گفتم نه گفت حتما باید دولتی بخری 🤦🏻‍♀

حالا مهمونامم مامانم اینان 

چیکار کنم بد مزس فرقش چیه؟ 

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجایی که میخری بگو واست تیکه کنن اوردی خونه به شوهرت بگو مختصر اب بکشه

من زیاد به بو و طعم حساس نیستم فرقی حس نمیکنم بین مرغ زنده و منجمد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

فکر کنم منجمد باشه نمیدونم ارزون تره

من منجمد از فروشگاه میگیرم خیلیم خوبه مزش هم فرقی نداره فقط یکم کوچیک هست واسه شکم پر خیلی خوبه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

مرغ دولتی چیه؟ببین دو روز قبل اومدن مهمونات بخر تو پیاز و سیر فراوون بخوابون من همیشه همینکارو میکنم ...

نمیخوام جوجه درست کنم 

بازم میتونم تو پیاز بخوابونم مامانمم فردا میان یعنی فردا ناهار باید درست کنم

بگو مرغ اروپایی میگیرم تا اونجات بسوزه

وا 😑

زندگیه ها ، میدون جنگ که نیست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
همونجایی که میخری بگو واست تیکه کنن اوردی خونه به شوهرت بگو مختصر اب بکشهمن زیاد به بو و طعم حساس نی ...

چون منجمده تیکه نمیکنن

نمیخوام جوجه درست کنم بازم میتونم تو پیاز بخوابونم مامانمم فردا میان یعنی فردا ناهار باید درست کنم

اره عزیزم من حتی واسه خورشت مرغ هم قبلش تو پیاز و سیر خرد شده میخوابونم خیلی عالی میشه

وا 😑زندگیه ها ، میدون جنگ که نیست

دقیقا الان دست اون بنده خدا هم تنگه 

مهمونامم مامانمم خالم زن داداشم و آبجیمه هفت ساعت ازم دورن چند شبی میمونن چون من نمیتونم برم