2777
2789

به قران نمیخوام ناشکری کنم ولی از خستگی کم اوردم  از خوردن زیاد قهوه تمام دندونام داره پودر میشه، هروز مریضه، هروز دکتر. لوزه را هفته پیش عمل کردیم، از دیشب تب بالا. کاش میمردم. نفس کم اوردم. ببخشید اینجا دردودل میکنم، برام دعا کنید الهی خیرش به خودتون برگرده

عزیزم امسال بگذره از سال بعد بهتر میشه دختر من سال پیش که پیش دبستانی بود همش مریض بود یعنی نهایت یه هفته خوب بود خوب نشده سرماخوردگی دوباره میگرفت ولی امسال خداروشکر بهتره نمیگم اصلا ولی کمتر شده مثلا دو سه بار تا حالا سرماخورده از مهر

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ان شالله زودتر پسرتون سلامت باشن

به خدا روی پام دارم تکونش میدم تا بخوابه. دلم خونه، الهی بمیرم نبینم این حالشو ولی دیگه واقعا بدنم نمیکشه، واقعا کم اوردم

به خدا روی پام دارم تکونش میدم تا بخوابه. دلم خونه، الهی بمیرم نبینم این حالشو ولی دیگه واقعا بدنم ن ...

خودمم یخچالم پر از دارو ۳تا کوچیکن یکیشون خوب میشه اون یکی مریض میشه مجبوریم تحمل کنیم 

انشالله که بلا دوره  اگه اولین باره وارد محیط عمومی مثل مدرسه میشه این چیزا طبیعیه تا بدنشو تقویت نکنی همین بساطه 

از دکترش بپرس اگه عسل براش ضرری ندارد هرروز یکی دوقاشق تو آب حل کن با آب لیموی تازه بهش بده بخوره 

توی شیر پیازو هویج شلغمو خورد کن بذار آروم آروم بپزه بعد که حجم شیر کمتر شد ابکشش کن و اون شیرو بده بهش بخوره یجورایی برای تقویتو جلوگیری از سرماخوردگی اینا خوبه 

انشالله زودتر. خوب میشه

ببین عزیزم منم چندین سال همین مشکلو داشتم، زمستونا دخترم همیشه مریض بود، کلاس اول که شد حتی بستری شد ده روز، پارسال کلاس دوم بود بازم هرروز دکتر بودم، سرفه عفونت ریه، اونقدر آنتی بیوتیک تزریق شده بود که دیگه بدنش به دارو جواب نداد و دوباره دکتر مجبور شد تاوانکس بهش بده یک ماه هم نفرستادیمش مدرسه

خلاصه روزای بدی گذروندم، گریم گرفت ، دکترش حالمو دید گفت چرا براش واکسن آنفولانزا نمیزنی؟

امسال آخرشهریور واکسن فرانسوی براش زدم، بخدا فقط یه بار سرماخورد خیلی سبک گرفت

اینارو نوشتم که به بقیه مامانا بگم مقاومت نکنید، واکسن نیازه، 

کاش از همون پیش دبستانی براش میزدم اینقدر بچم زجر نمی کشید

انشالله زودتر. خوب میشهببین عزیزم منم چندین سال همین مشکلو داشتم، زمستونا دخترم همیشه مریض بود، کلاس ...

بله گلم من هم اشتباه کردم. حتما انشاله سال دیگه میزنم